Приватні лікарі Львова

Львів, пр. В. Чорновола, 45А, корпус 9
Лікар гінеколог. Займається терапією запальних вогнищ в органах малого таза, інфекційних процесів різної складності, патологічних процесів на шийці матки.
Львів, вул.Огієнка, 3
Лікар має багаторічний досвід і спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, статевих інфекцій, порушень менструального циклу. Юрій Анатолійович володіє різними методами лікування гінекологічних захворювань, а також самостійно проводить ультразвукову діагностику.
Ігор Васильович спеціалізується на лікуванні чоловічого непліддя, розладів сексологічного профілю, захворювань сечовидільної системи, спектру запальний, інфекційніх та бактеріальніх хвороб в урології. Проводити урологічні втручання, діагностичні процедури
Лікар-хірург займається діагностикою та лікуванням пацієнтів хірургічного профілю. Спеціалізується на лікуванні проктологічних захворювань: проведення операцій при геморої, парапроктиті. Виконує всі види амбулаторних та стаціонарних оперативних втручань: на молочних залозах, з приводу фіброаденоми молочної залози, лікування маститів, операції по видаленню епітеліального куприкового ходу або при його нагноєнні, операції, що вимагають ампутації кінцівок, пальців кисті, пальців стопи, часткова або повна ампутація кінцівок , а також операції при перфоративного виразці шлунка і дванадцятипалої кишки. Лікує захворювання: проблеми діабетичної стопи, діабетична виразка, діабетична ангіопатія судин нижніх кінцівок. Лікар має досвід в лапароскопічній хірургії (лапароскопічна апендектомія, лапароскопічна холецистектомія, лапароскопія пахових гриж, діагностична лапароскопія). Бере активну участь в медичних виставках і семінарах, відвідує курси підвищення кваліфікації, тренінги, з'їзди.
Гордій Олегович лікар мамолог, онкохірург вищої категорії. Спеціалізується на сучасному оперативному лікуванні пацієнтів з новоутвореннями або онкологічними захворюваннями. Проводить пункційну біопсію.
Львів, вул. Богомольця, 3
Лікар Молчанова О.В. є спеціалістом у сфері практичної гінекології, з питань діагностики і корекції патологічних процесів шийки матки. Сфера особливого інтересу - генітальний ендометріоз, урогенітальні інфекції, жіноче непліддя. Вільно володіє англійською мовою. Є одноосібним автором 64 наукових публікацій, учасником більш чим 100 наукових заходів, власником 3-х свідоцтв про раціоналізаторську пропозицію. Практикує пацієнтоцентричну, доказову медицину західних стандартів.
Анна Сергіївна займається діагностикою та лікуванням грибкових, вірусних, хронічних захворювань шкіри, нігтів, стопи і т.д. Лікар використовує сучасні методи лікування такі як, фототерапія, внутрішня терапія, зовнішня терапія, проводить видалення бородавок, папілом, контагіозних молюсків.
Львів, ул. Снопковская, 18
Висококваліфікований спеціаліст у питаннях виявлення та усунення патологій за допомогою хірургичних методик лікування. Основними напрямами роботи Олександра Володимировича є різноманітні захворювання кісток, травми та переломи.
Ельяшевська Ірина Іванівна
Лікар другої категорії
Ірина Іванівна - спеціаліст, професійна діяльність якого полягає у виявленні та усуненні порушень жіночої репродуктивної системи, таких як інфекційні хвороби (серед яких, насамперед, захворювання що передаються статевим шляхом), запалення різного рівня складності та характеру походження і т. д. Також даний фахівець проводить консультації для вагітних
Роксолана Олександрівна висококваліфікований лікар, завідувачвідділенням допоміжних репродуктивних технологій, кандидат медичних наук. У сферу професійних інтересів входить консервативна терапія непліддя, спостереження ускладненої вагітності, ультразвукова діагностика. Займається лікуванням усіх видів жіночого непліддя.