Лікар-анестезіолог, здійснює анестезіологічне забезпечення пацієнтів. Запроваджує нові здобутки у галузі інтенсивної терапії хворих, а також постійно вдосконалює свій професійний рівень.
Спеціалізується на лікуванні гострого радикуліту, міжхребцевої грижі, ішіасу, люмбаго. Знімає функціональні блоки і защемлення, проводить корекцію хребців, мобілізацію і ауторелаксаціі
Андрій Васильович досвідчений спеціаліст у питаннях профілактики хвороб жіночої репродуктивної системи. Проводить комплексне лікування захворювань, незалежно від їх рівня складності та характеру походження (інфекційні, запальні патології).
Лікар-стоматолог, проводить протезування, імплантацію, процедури естетичної стоматології. Лікує часткову та повну адентію, карієс, зубний камінь і ін. До кожного пацієнта знаходить індивідуальний підхід
Лікар-отоларинголог, володіє навичками для лікування хвороб ЛОР-органів (отиту, фарингіту, ларингіту, риніту, ангіни тощо). Проводить хірургічні маніпуляції амбулаторно.
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує різні захворювання за допомогою фізичного втручання в організм