Дитячі лікарі Львова

Львів, пр. Червоної калини, 117
Львів, вул. Виговського, 5Б
Андрій Ігорович спеціалізується на хірургічному лікуванні зубних захворювань. Так, лікар проводить різний за складністю видалення зубів, гемісекцію, корекцію вуздечки
Дитячий отоларинголог. Проводить діагностику і лікування патологій ЛОР-органів. Спеціалізується на аденоідектомії, тонзилотомії, тонзилектомії, шунтуванні барабанних перетинок. Проводить ендоскопічне дослідження ЛОР-органів.
Львів, вул. Раппапорта, 2
В нейрохірургії працює протягом 6-ти років. В дитячій нейрохірургії з 2019 року. Проводить консультації дітей з вадами розвитку головного та спинного мозку (гідроцефалії, spina bifida, вроджені кісти, тетерінг-синдроми, спінальні ліпоми та ні.) травми головного мозку та їх наслідки, пухлини головного та спинного мозку. Проводить хірургічні втручання з приводу гідроцефалій, вроджених вад розвитку головного та спинного мозку, черепно- мозкових травм.
Стоматолог Кривицька Анна Сергіївна професійно проводить адаптацію до стоматологічного лікування, навчання правилам догляду за ротовою порожниною, професійну гігієну ротової порожнини, герметизацію фісур, лікування карієсу зубів, ендодонтичне лікування зубів, видалення тимчасових зубів, реставрацію, відновлення зубів дитячими коронками, лікування дітей у медикаментозному сні.
Аліна Ігорівна - лікар терапевт, лікар фізичної та реабілітаційної медицини. Спеціалізується на проведенні консультації терапевта, консультації лікаря фізичної та реабілітаційної медицини. Лікар проводить мануальну терапію, реабілітацію після оперативних втручань та травм, метод сухої голки, післяпологову реабілітацію. Аліна Ігорівна займається лікуванням таких захворювань, як міозити, міофасціальний синдром, больовий синдром, діастаз, післяпологові травми, міжхребцеві грижі, остеохондроз, контрактом суглобів.
Лікар отоларинголог дорослий проводить профілактичні огляди. Обстежує, діагностує та призначає лікування захворювань ЛОР-органів відповідно до принципів доказової медицини.
Особисті якості: грамотна мова, організаторські навички, ділове спілкування, орієнтація на результат, активність, вміння самостійно вирішувати поставлені завдання, пунктуальність, постійне навчання та вдосконалення, уважність та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Лікар займається профілактикою і лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту. Ярина-Марія Мирославівна проводить покриття фторлаком, професійну гігієну порожнини рота, пломбування. Веде дитячий і дорослий прийоми
Лікар загальної практики сімейний лікар проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем організму у дорослих та дітей та призначає, в разі необхідності, лікування. Розробляє індивідуальні графіки вакцинації для дітей та дорослих.