Надає допомогу в амбулаторному та стаціонарному напрямках, зокрема: хірургія зубів; запальних процесів, травматологія щелепно-лицевої ділянки, реконструктивні та відновні операції, ортогнатична хірургія
Віктор Антонович спеціалізується на проведенні масажів, має вищу кваліфікаційну категорію та 31 рік
досвіду роботи. Виконує дитячий лікувальний масаж, масаж при різноманітних патологіях і захворюваннях (в пульмонології, травматології, хірургії та ін.).
Із 1995 року займається питаннями грудного вигодовування. Керівник Львівського регіонального центру з підтримки грудного вигодовування. Автор двох науково-популярних книг: «Мамина школа», «Вчимося годувати грудьми», наукових статей, що торкаються питань грудного вигодовування.
Педіатрія-вища. Дитяча гастроентерологія – друга. Гастроентерологія – сертифікат спеціаліста. Надаю спеціалізовану медичну допомогу дітям та дорослим, із захворюваннями органів травлення (крім інфекційних та онкологічних), а також швидку та невідкладну допомогу. Застосовую сучасні методи дослідження, діагностики та лікування
Сімейний лікар. Займається лікуванням пацієнтів широкого терапевтичного профілю відповідно до сучасних світових стандартів. Веде дітей дошкільного віку.
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Більше 15 років в медицині. Спеціалізується на протезуванні зубного ряду, гайморотомії, остеопластиці, синусліфтингах