Дитячі лікарі Львова

Львів, вул. Петра Дорошенка, 31
Дитячий стоматолог. Займається лікуванням молочних зубів, їх видаленням, ендодонтичним лікуванням (пломбування каналів), герметизацією фісур.
Сергій Володимирович спеціалізується на лікуванні чоловічого безпліддя, діагностичних процедурах нирок, сечового міхура, передміхурової залози, яєчок та придатків, лікуванні сечокам’яної хвороби, запальних захворювань сечовивідних органів, інфекцій, що передаються статевим шляхом та ін. Також лікар володіє малоінвазивними методами хірургічного лікування урологічних захворювань. Сергій Володимирович лікує захворювання сечостатевої системи у дітей, такі як: цистит, неправильний розвиток сечостатевої системи, пієлонефрит та ін.
Дитячий гастроентеролог проводить ефективне лікування захворюваннь травного каналу (функціональні та органічні патології), розладів гепатобіліарної системи, гельмінтозів, синдрому мальабсорбції
Олександр Володимирович, лікар-стоматолог другої кваліфікаційної категорії, надає послуги з лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту, комплексне лікування захворювань пародонту, знімне та незнімне протезування, профілактика і гігієна порожнини рота.
Львів, вул. Щирецька, 36
Ірина Юріївна спеціалізується на подології. Проведе апаратний медичний педикюр, педикюр обрізний. Лікує грибок нігтів, мозолі та натоптиші та ін. Приймає дорослих та дітей віком від 6 років.
Львів, вул. Виговського, 5Б
Любов Вячеславівна є спеціалістом з ортопедичної та терапевтичної стоматології. Вона протезує зуби знімними/незнімними конструкціями. Встановлює лікар Притула металеві, суцільно керамічні, керамічні, комбіновані протези, макро- та мікропротези
Холод Ірина Євгеніївна
Лікар першої категорії
Ірина Євгенівна у своїй роботі використовує авторські методики та метафоричні карти, арт-терапію. Приймає пацієнтів, зокрема, з такими питаннями: дитячі страхи, проблеми з однолітками та адаптацією до садочка і школи, невпевненість, низька самооцінка, агресивна поведінка, професійна самовизначеність і т.д. Допомагає налагодити стосунки між батьками та дітьми. Компетентна у лікуванні психосоматичних проявів
Гарбарчук Зоряна Ігорівна є фахівцем з лікування хвороб гінекологічного профілю у дорослих: непліддя, статевих інфекцій, ендометріозу, дисплазії шийки матки, цервіциту тощо. Лікар надає професійну консультацію гінеколога, проводить кольпоскопію, обстеження прохідності маткових труб, біопсію, лікування ерозії апаратом «Сургітрон». Володіє усіма видами гінекологічного оперативного лікування. Проводить процедуру постановки та видалення внутрішньоматкової спіралі та медикаментозне переривання вагітності. Також Зоряна Ігорівна є дитячим гінекологом
Львів, вул. Щирецька, 36
Спеціалізується на подології. Займається корекцією форми нігтьової пластини, обробкою шкіри ніг та нігтів, проведенням апаратного педикюру, обробкою тріщин, мозолів, натоптишів, видаленням бородавок. Лікує грибкові інфекції, бородавки та ін.