Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Лапіда Тетяна  Борисівна на Doc.ua
Спеціалізація по ендодонтичному лікуванню зубів, Дитячий лікар, психологічна адаптація дітей, художня реставраця, відбілювання зубів, професійна гігієна зубних рядів, індивідуальне навчання гігієні порожнини рота та пародонтологія.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Стружинська Ірина Богданівна на Doc.ua
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Лікар Реабілітолог Пшик Ярополк Олегович на Doc.ua
4.8
Займається фізичною реабілітацією в педіатрії, усуває деформацію кінцівок, сколіоз, плоскостопість. Є засновником центру фізичної реабілітації «ІННОВО» у Львові.
Лікар Психолог, Психотерапевт Яковлєва Наталія Дмитрівна на Doc.ua
4.7
Основні напрямки роботи психолога: особистісні проблеми і міжособистісні відносини, підліткові проблеми, подружні конфлікти, дитячі емоційні порушення (гіперактивність, агресивність, фобії, відсутність мотивації, тривожність і т.д.). Надає допомогу дорослим, дітям та сім'ям
Лікар Стоматолог Бунь Орест Вікторович на Doc.ua
4.7
Стоматолог спеціалізується на професійній гігієні, дентальній біжутерії, лікуванні проблем пародонтозу, брекет-системах. Виконує всі види реставрацій зубів, а також всі види протезування. Проводить малоінвазивні (без травми) хірургічні маніпуляції, у тому числі видалення зубів, аугментацію, імплантацію, синус-ліфтинг
Лікар Ортодонт, Стоматолог Миукиртичан Марта Олексіївна на Doc.ua
4.6
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить вирівнювання зубного ряду, виправлення прикусу за допомогою брекет-систем, гігієну ротової порожнини та профілактику зубів. Лікує такі хвороби і патології, як: адентія, ретиноєві і надкомплектні зуби
Лікар Гірудотерапевт, Педіатр, Сімейний лікар, Лікар нетрадиційної медицини Похмурська-Гудім  Наталя Мирославівна на Doc.ua
4.6
Сімейний лікар, лікар нетрадиційної медицини, працює з такими напрямами медицини, як апітерапія, гірудотерапія, рефлексотерапія, а також проводить лікування грязями, фізичну реабілітацію. Лікує неврологічні та алергічні захворювання, а також вирішує проблеми, пов’язані з нервовою системою (безсоння, істеричний невроз)
Лікар Ортодонт, Стоматолог Волков Віталій В'ячеславович на Doc.ua
4.3
Лікар спеціалізується на ортодонтії та загальній стоматології. Займається лікуванням таких хвороб, як: карієс, пульпіт, стоматит, зубний камінь, пародонтит, гіпоплазія емалі, клиновидний дефект
Лікар Реабілітолог Корман Ірина Володимирівна на Doc.ua
3.5
Фізичний терапевт, проводить фізичну реабілітацію при порушеннях постави та сколіозах, а також комплексну фізичну реабілітацію дітей з геміпарезами, ДЦП, синдромом Дауна.
Лікар Стоматолог, Щелепно-лицьовий хірург, Стоматолог-хірург Філіпська  Тетяна  Антонівна на Doc.ua
Надає допомогу в амбулаторному та стаціонарному напрямках, зокрема: хірургія зубів; запальних процесів, травматологія щелепно-лицевої ділянки, реконструктивні та відновні операції, ортогнатична хірургія