Дитячі лікарі Львова

Анна Миколаївна - спеціаліст з подології. Виконує подологічний педикюр, встановлює титанову нитку, скальпельну обробку стопи, корекцію врослого нігтя, видалення мозолі, тріщини, бородавок. Анна Миколаївна лікує оніходистрофію, грибкову інфекцію нігтів, проводить протезування нігтьової пластини.
Львів, вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73
Львів, Вул. Жовківська 14
Лікар стоматолог Сяркевич Софія Ігорівна продить консультації, виконує профілактику стоматологічних захворювань, терапію, протезування, ортодонтичні та хірургічні втручання, імплантацію.
Ірина Мирославівна, працюючи в педіатричних відділеннях вузького профілю, почала поглиблено вивчати алергологію і ендокринологію, пише наукові статті на ці теми. Надає спеціалізовану, швидку і невідкладну медичну допомогу дітям з інфекційними захворюваннями, гострими запальними процесами, травматичними ушкодженнями. Компетентна в області дієтології та гастроентерології
Основні напрямки практичної діяльності: сучасна діагностика та лікування із застосуванням ендоскопічного обладнання дітей з народження та дорослих; діагностика та лікування захворювань носа та приносових пазух; діагностика та лікування захворювань вуха; діагностика та лікування горла та піднебінних мигдаликів.
Львів, вул. В. Стуса, 37
Оцінює стан дітей, щоб виявити підвищений ризик розвитку різноманітних захворювань, діагностує захворювання, проводить моніторинг соматичного здоров’я пацієнтів з ДЦП, спостерігає дітей з неврологічними патологіями.
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на комплексній діагностиці стоматологічних захворювань, установці сучасних безметалевих коронок, вінірів, металокерамічних конструкцій, знімному протезуванні та виконанні інших стоматологічних процедур.
Лікар-педіатр здійснює патронажні огляди дітей до 1-го року. Займається лікуванням соматичних захворювань дітей від 0 до 18 років. Проводить імуно-профілактичні заходи, складає індивідуальні графіки вакцинування
Сапронов Олександр Михайлович — реабілітолог, вертебролог, кінезітерапевт. Проводить функціональну діагностику; лікувальну фізкультуру; лікувальний, класичний, остеопатичний, лімфодренажний, акупресурний, вісцеральний, антицелюлітний масаж; складання та корекцію індивідуальних програм вправ. Веде прийом для дітей від 6 років
Львів, м. Львів, пр. Червоної Калини, 35 В
Пукаляк Орест Андрійович - спеціаліст з терапевтичної та загальної стоматології. Проводить консультативний прийом, діагностику стану зубів, лікування каріозних ушкоджень та художнє відновлення зубних поверхонь. Займається лікуванням зубів під мікроскопом, виконує професійне відбілення. В практичній діяльності використовує сучасні технології та новітні пломбувальні матеріали.