Дитячі лікарі Львова

Анна Сергіївна займається діагностикою та лікуванням грибкових, вірусних, хронічних захворювань шкіри, нігтів, стопи і т.д. Лікар використовує сучасні методи лікування такі як, фототерапія, внутрішня терапія, зовнішня терапія, проводить видалення бородавок, папілом, контагіозних молюсків.
Грисьо Ірина Ігорівна
Лікар надає допомогу пацієнтам з неврологічними та вертебрологічними захворюваннями. Лікує головний біль (мігрень, головний біль напруги, тригемінальні цефалгії), головокружіння, неврити, невралгії, хворобу Паркінсона, хворобу Альцгеймера, полінейропатії демієлінізуючи/метаболічні, ускладнення ішемічного інсульту, атаксії різного генезу, радикулопатія (дорсопатія), тунельні невропатії, панічні атаки,вегетативна дистонія, грижі диску, протрузії, розсіяний склероз, тривожні синдроми, соматоформна дисфункція вегетативної нервової системи, порушення сну, безсоння, дегенеративно-деструктивні захворювання хребта (цервікалгії, радикулопатії, дорсалгії), болі в шийному, грудному, поперековому відділі хребта, працює з неврологічними ускладненнями у пацієнтів із COVID-19.
Іванців Віктор Анатолійович
Лікар гастроентеролог дитячий спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні у дітей від 0 до 18 років захворювань органів травлення, а саме: стравоходу, шлунку, кишківника, печінки, підшлункової залози та жовчного міхура. Лікар ендоскопіст дитячий проводить видалення сторонніх тіл з верхніх відділів травного каналу у дітей від 0 до 18 років. Діагностує та лікує функціональні порушення травної системи та ерозивно-виразкові ураження верхніх відділів травного каналу у дітей. Проводить ендоскопічну діагностику та лікування дітей з езофагітами на фоні харчової алергії, лікує гастро-дуоденальну патологію, асоційовану з Helicobacter pylori.
Дитячий і підлітковий гінеколог першої категорії, лікує ювенільні маткові кровотечі, аменореї, неспецифічні запальні захворювання зовнішніх статевих органів, пульмовагініти, мастопатії
Завідує поліклінічним відділенням «Інтерсоно», має вищу категорію. Спеціалізується на лікуванняі хвороб, що виникають у дітей, а також дорослих. Лікує захворювання сечостатевої, дихальної системи, алергії, ЛОР-органів.
Сімейний лікар, надає багатопрофільну медичну допомогу – лікує захворювання в комплексі, враховуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта (приймає дорослих і дітей). Лікує патології серцево-судинної системи, органів дихання і травлення.
Лікар-дерматолог дитячий займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри у дітей від 0 до 18 років. До сфери компетенцій цього лікаря належать такі захворювання: алергічні, контактні та атопічні дерматити, вірусні захворювання шкіри, мікози, піодермії, акне, кропивниця, себорейний дерматит тощо
Спеціаліст в галузі дитячої ендкринології. Приймав участь в чисельних конференсіях, семінарах і конгресах в Україні та закордоном з цієї тематики. Має багаторічний досвід роботи з ендокринопатіями у дітей в спеціалізованому ендокринологічному закладі на консультативному прийомі та в стаціонарі. Брав участь в клінічних дослідженнях. Виконував обовязки обласного позаштатного дитячого ендокринолога ДОЗ Львівської ОДА
Смук Юліана Андріївна
Юліана Андріївна є керівником проекту «Експерт Діти». Вона спеціалізується на лікуванні хвороб терапевтичного профілю у юних пацієнтів.
Сафронов Данило Вікторович
Данило Вікторович спеціалізується на реабілітації, відновній та спортивній медицині. Займається лікуванням остеохондрозу, протрузії, гриж хребта, болями у спині і суглобах, головного болю, захворювань суглобів, м'язів, зв'язкового апарату. Проводить відновлювальні процедури після травм і операцій, а також після спортивних травм