Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець, Радіолог Бабінець Іван Степанович на Doc.ua
Іван Степанович — спеціаліст в області діагностування захворювань за допомогою УЗ-дослідження органів черевної порожнини, щитоподібної залози, молочних залоз, нирок, печінки, сечового міхура і. т. д. Слід відмітити, що в компетенцію цього спеціалиста також входить діагностування захворювань методами рентгенографії та доплерографії
Лікар Радіолог Рум'янцева Дарія Вадимівна на Doc.ua
Дарія Вадимівна проводить УЗ-діагностику органів черевної порожнини, сечовидільної системи і органів, наднирників, передміхурової залози, щитоподібної залози, нирок, молочних залоз, судин нижніх кінцівок тощо.
Лікар Рентгенолог, Радіолог Студент Володимир Омелянович на Doc.ua
Володимир Омелянович — лікар радіолог-рентгенолог, асистент кафедри нормальної фізіології ЛНМУ ім. Данила Галицького. Досвід роботи в медицині — більше чотирьох років, провів понад 10 000 обстежень. Також робить опис обстежень, проведених за допомогою конусно-променевої комп’ютерної томографії.
Лікар УЗД-фахівець, Радіолог Свідрік Вікторія на Doc.ua
Лікар з ультразвукової діагностики проводить дослідження внутрішніх органів, молочних залоз, щитоподібної залози тощо. Виконує доплерографію підключичних, сонних та хребцевих артерій, черевної аорти.