Фізичний терапевт, проводить фізичну реабілітацію при порушеннях постави та сколіозах, а також комплексну фізичну реабілітацію дітей з геміпарезами, ДЦП, синдромом Дауна.
Наталія Олексіївна лікар функціональної діагностики
вищої категорії. Виконує ультразвукове дослідження серця (ехокардіографія): діагностика вроджених і набутих вад серця, патології міокарду (кардіоміопатії), ішемічної хвороби серця та інших патологічних змін серця.
Надає допомогу в амбулаторному та стаціонарному напрямках, зокрема: хірургія зубів; запальних процесів, травматологія щелепно-лицевої ділянки, реконструктивні та відновні операції, ортогнатична хірургія
Лікар-педіатр вищої категорії з 35-річним стажем роботи, займається лікуванням дитячих інфекційних та соматичних захворювань (краснухи, вітрянки, кору, грипу, свинки та ін.). На регулярній основі проходити курси підвищення кваліфікації, Останній раз - в 2014 р.
Лікар ультразвукової діагностики (УЗД) проводить обстеження всіх органів й систем (у тому числі УЗД очей) та розпізнає патологічні зміни органів й тканин організму у дітей. Виконує скринінгове УЗ обстеження кульшових суглобів та нейросонографію у немовлят.
Віктор Антонович спеціалізується на проведенні масажів, має вищу кваліфікаційну категорію та 31 рік
досвіду роботи. Виконує дитячий лікувальний масаж, масаж при різноманітних патологіях і захворюваннях (в пульмонології, травматології, хірургії та ін.).