Лікар Симонов є автором унікальних методик в області корекції форми грудей і живота. Співавтор 5-ти винаходів, 15-ти наукових статей і різних методик корекції хірургічних операцій. Нагороджений почесним орденом «Лицар Вітчизни» за внесок в розвиток сфери пластичної хірургії України. Номінований на звання «Кращий пластичний хірург України 2018»
Ярослав Петрович - фахівець в області загальної, судинної, пластичної естетичної та реконструктивної хірургії. Займається видаленням судинних мальформацій та доброякісних утворень тканин (атерома, фіброма, ліпома). Проводить мікросклеротерапіі ретикулярних вен і венектомію при варикозної хвороби, ліпосакцію, ліпофіллінг, протезування і підтяжку молочної залози
Сергій Іванович займається проведенням абдомінопластики, ліпосакції, пластики грудей, обличчя, інтимної пластики і т.д. Лікуванням фіброми, ліпоми, ретикулярного варикозу, гемангіоми і т. д. Лікар - автор 3 патентів і багатьох наукових публікацій. Лікар приймає дорослих і дітей з народження
Учасник численних курсів, хірург Дмитро Вадимович спеціалізується на проведенні пластичних операцій різної складності. Проводить риносептопластику, блефаропластику, отопластику, пластику губ, корекцію рубців і липомоделювання обличчя. Надає хірургічну допомогу при пошкодженнях м'яких тканин і кісток лицевого черепа