Вікторія Олександрівна Тищенко – досвідчений лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів. Її професійні навички та знання дозволяють надавати широкий спектр стоматологічних послуг, зокрема:
Професійна гігієна ротової порожнини – комплексне очищення зубів від нальоту та зубного каменю.
Відбілювання зубів – ефективне відбілювання для відновлення природної білизни зубів.
Лікування каріозних та некаріозних уражень – сучасні методи лікування, що забезпечують довготривалий результат.
Реставрація зубів – відновлення естетики та функціональності зубів за допомогою новітніх матеріалів та технік.
Дитячий прийом – спеціалізований підхід до лікування дітей, створення комфортної атмосфери та забезпечення безболісного лікування.
Лікар Тищенко Вікторія Олександрівна завжди готова надати високоякісну допомогу та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Її досвід та професіоналізм гарантують здорову та красиву усмішку.
Провідний лікар відділення Оболонь. Дитячий стоматолог, стоматолог - терапевт . Досвід роботи 14років. Лікар приймає дорослих і маленьких пацієнтів, має досвід роботи більше 11-ти років. Лікує карієс молочних і постійних зубів, усуває ураження кореневих каналів і виконує ампутацію пульпи. Проводить медичні маніпуляції в умовах седації і медикаментозного сну.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології ротової порожнини. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Вадим Володимирович - лікар – стоматолог хірург, імплантолог, кандидат медичних наук. З 2012 року працює на посаді асистента кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицьової хірургії НМУ імені О.О. Богомольця. Опублікував 14 друкованих праць у наукових журналах та іншій періодичній науково-медичній літературі. Брав участь у роботі 5 практичних семінарів. Підготував 2 навчально-методичні розробки для студентів та викладачів.
Досвідчений лікар-стоматолог займається естетичними реставраціями і виправленням дефектів зубного ряду у дітей. Діагностує і лікує некаріотичні хвороби зубів і запальні захворювання ясен. Проводить профілактичні заходи для запобігання карієсу і підтримки здоров'я ротової порожнини
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.
Констянтин Максимович - лікар стоматолог. Спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить ендодонтичне лікування зубів, гігієну порожнини рота та ін. Лікар є постійним учасником семінарів, тренінгів.
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих