Кузін Олександр Євгенович - стоматолог-ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на мікропротезуванні, протезуванні на імплантах та незнімному протезуванні. Досвідчений фахівець в адгезивній та естетичній стоматології. Проводить повну реабілітацію пацієнтів із патологією стертості зубів. Регулярно підвищує кваліфікацію, відвідуючи семінари та курси.
Лікар спеціалізується на загальній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, SRP, Vektor-терапію, фотодинамотерапію. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: пародонтит, гінгівіт, мукозит
Анна Сергіївна — головний лікар, пародонтолог і стоматолог. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: пародонтит, гінгівіт та ін.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Консультує та лікує захворювання зубів та слизової оболонки.
Проводить обробку та пломбування зубних каналів різної складності, професійну гігієну у дітей (щітка + паста, полірування), та
комплексну професійну гігієну ротової порожнини у дітей та дорослих (ультразвук, Air-flow, полірування).
Як спеціаліст, я прагну не лише забезпечити професійне лікування, але й побудувати довірливі стосунки з дітьми та їхніми батьками. Моє найбільше задоволення — це спостерігати за щасливими та здоровими посмішками ваших малюків.
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.
Лікар терапевт, спеціалізується на комплексній професійній гігієні зубів, відбілюванні, естетичне та функціональне відновлення форми зубів, лікування кореневих каналів за сучасними протоколами.
Стоматолог, що спеціалізується на терапії та гігієні. Лікар виконує постановку пломб, реставрації, знімає зубні відкладення, ставить капи для відбілювання і мінералізації емалі і ін. У Лесі Володимирівни більше 5 років досвіду в медицині.
Спеціалізується на терапевтичному лікування зубів у дітей і дорослих. Пройшла профільні курси по реконструкції зубних рядів, реставрації жувальної групи зубів, дизайну в реставрації передніх зубів.
Висококваліфікований фахівець, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем, пов'язаних із структурою та функцією щелепно-лицевої області. Мета його роботи - відновлення та збереження правильного прикусу та здоров'я зубів.