Професійний стоматолог виконує терапевтичне лікування стоматологічного профілю. Усуває патології зубного ряду, запальні процеси ясен і кореневих каналів використовуючи сучасні методи. Доктор веде дорослий і дитячий прийом
Лікар-стоматолог, проводить чистку і відбілювання зубів, лікування карієсу фотополімерними матеріалами, художні реставрації зубів. Спеціаліст здійснює протезування зубів керамічними і металокерамічними коронками.
Забезпечує індивідуальний підхід в хірургічному лікуванні, враховуючи діагноз, анатомію і функціональність щелепи, емоційні особливості пацієнта. Проводить видалення зубів і коренів різного ступеня складності. Відновлює втрачені зуби з використанням найсучаснішої техніки протезування - установки дентальних імплантів
Стоматолог-терапевт, займається одонтологією - вивченням методів діагностування, визначення методики лікування хвороб, викликаних ушкодженнями зубів. Також займається ендодонтією у вигляді розробки методів механічного, а також лікарського впливу на канали зубів, включаючи пломбування, пародонтології.
Дитячий стоматолог, спеціалізується на герметизації фісур, лікуванні карієсу, навчанні правильному чищенню зубів, спостереженні за станом ротової порожнини у дитини.
Іскандер Аблякімович спеціалізується на хірургічній стоматології, виконує весь спектр хірургічних стоматологічних втручань, бере участь в терапії та протезуванні ротової порожнини, які передбачають хірургічне втручання.
Спеціалізується на усуненні неправильного прикусу і вирівнювання зубного ряду за допомогою постановки кап, пластин і брекетів. Здійснює мікропротезування, знімне/незнімне протезування, бюгельне протезування, протезування на імплантатах.
Яна Валеріївна обіймає посаду завідувач відділенням дитячої стоматології медичного центру "Медіса-Поділ". На думку фахівця для того щоб бути хорошим дитячим стоматологом, недостатньо лише стоматологічних умінь, потрібно ще й бути психологом, адже тільки тоді прийом у стоматолога для дитини пройде не тільки з користю, але і з комфортом.
Дитячий лікар стоматолог, в роботі використовує індивідуальний підхід, намагаючись стати для кожної дитини другом. Співпрацює з батьками, щоб лікування карієсу, зубного каменю і т.д. було найбільш ефективно. Проводить герметизацію фісур, видалення молочних зубів, фторування.
Доктор Козачишин В.А є фахівцем з відновлення естетичності і функціональності ротової порожнини, так лікар займається реконструкцією посмішки, сучасними техніками протезування і лікування зубочелюстного апарату.