Лікар стоматолог-терапевт, займається профілактикою карієсу, проводить лікування і відбілювання зубів, фахівець в області ендодонтії. Лікує гінгівіт, стоматит, глосит, пульпіт, періодонтит і ін.
Анна Володимирівна надає професійну стоматологічну допомогу маленьким пацієнтам з 3-х років та дорослим. Доктор Радука відмінно володіє передовими технологіями і прийомами косметичних реставрацій зубів, ендодонтичним лікуванням, а також надає широкий спектр послуг в рамках стоматологічної хірургії.
Роман Васильович молодий спеціаліст в галузі стоматології, свої професійні обов'язки виконує з великим ентузіазмом і відповідальністю. Лікує всі види ускладнень карієсу.
Юрій Геннадійович - стоматолог сучасного центру стоматології "Freedents", який спеціалізується на естетичній і терапевтичній стоматології, ендодонтичного лікування зубів.
Сергій Юрійович - лікар-стоматолог вузького профілю, цілком спеціалізується на ендодонтичних маніпуляціях. Здійснює лікування каналів зубів, видалення уражених тканин. Володіє повним спектром сучасних передових методик.
Віталій Богданович - лікар-стоматолог другої кваліфікаційної категорії. Має знання і значний досвід в лікуванні каріозних і некаріозних захворювань, хвороб пародонта. Проводить діагностику, терапію, профілактичні заходи, маніпуляції з естетичної стоматології.
Лікар проводить профілактику карієсу, лікування, протезування, видалення, імплантацію зубів. Надає консультації з стоматологічного лікування. Є аспірантом кафедри стоматології НМАПО ім. Шупика.
Злата Володимирівна фахівець з хірургічної стоматології та естетичної хірургії. Проводить хірургічні втручання при лікуванні зубів і процедури, спрямовані на естетичну корекцію обличчя. Приймає російсько-, україно- та англомовних пацієнтів.