Приватні лікарі Києва

Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Олена Миколаївна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, доктор використовує в лікуванні комплексний підхід до маленьких пацієнтів
Алла Фейло лікує такі захворювання, як ГРВІ, грип, кір, свинка, краснуха, вітряна віспа, дизентерія, бронхіт, риніт, алергія, муковісцидоз. Також доктор спеціалізується на медичній генетиці. Займається лікуванням дітей і новонароджених протягом 10 років, за цей час закінчила курси, що підвищують кваліфікацію за напрямом "Медична генетика"
Київ, улица Баггоутовская, 1
Лікар вищої категорії - отоларинголог, працює з дітьми, займаючись проведенням оперативних втручань (ургентних і планових) для лікування патологій ЛОР-органів. В роботі використовує сучасну ендоскопічну техніку. Юлія Іванівна є учасником щорічних конференцій отоларингологів України, а також міжнародних конференцій.
Михайличенко Марина Олександрівна
Доктор медичних наук
Доктор Михайличенко має великий досвід лікарської практики в терапії запальних, судинних і дегенеративних патологій всіх структур нервової системи. Спеціаліст допомагає при таких станах як мігрень, порушення пам'яті, церебральний атеросклероз, остеохондроз, невроз і т.д.
Лікар є фахівцем в неврології. Займається питаннями терапії різнобічних уражень НС (центральної, периферичної), хвороб хребта та ін. Займається лікувальними процесами при невритах, епілепсії, мігрені, енцефалітах, остеохондрозі, люмбаго і ін. Розробляє плани відновлення після інсультів та інших захворювань, що вражають нервові волокна.
Доктор володіє методиками лимфодренажного, вакуумного, медового та дренажного масажу. Виробляє масаж дітям від 3-х років і дорослим. Лікує радикуліт, целюліт, біль в шиї, спині, голові.
Івнєв Борис Борисович
Доктор медичних наук
Лікар-психотерапевт і медичний психолог, спеціалізується на лікуванні стресових станів, соматоформних розладів, психосоматичних захворювань, залежностей (алкогольної, наркотичної), невпевненості в собі.
Лікар Олена Олександрівна має великий досвід роботи в кардіології. Займається лікуванням та діагностикою захворювань серця таких, як: ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, аритмія, серцева недостатность.
Андрій Миколайович має понад 20 років практики в загальній стоматології. Здійснює діагностування, проводить терапію і профілактичні заходи при ушкодженнях і захворюваннях зубів, щелеп та інших органів порожнини рота.
Світлана Анатоліївна - лікар дерматовенеролог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкірного покриву у дорослих та дітей, віком від 3 місяців. Лікар проводить дерматоскопію новоутворень шкіри а також видалення новоутворень шкіри (родимки,папіломи,кератоми,кондиломи,контагіозний молюск) радіохвильовим методом,лазером,рідким азотом).