Приватні лікарі Києва

Інна Сергіївна доктор з дев'ятнадцятирічним стажем роботи проводить діагностику і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту (хронічний гастрит, хронічний холецистит, хронічний панкреатит, виразкова хвороба та інші профільні захворювання). Також допомагає впоратися із зайвою вагою і нормалізувати метаболізм
Анатолій Олексійович виконує ультразвукову діагностику щитовидної залози, молочних залоз, черевної порожнини, заочеревинного простору, органів малого таза у чоловіків і жінок, а також доплерографію судин шиї та голови, верхніх і нижніх кінцівок, нейросонографію. За час роботи пройшов безліч курсів по мамології, комбустіології, проктології, флебології, абдомінальної хірургії
Шпак Діна Юріївна
Київ, вул. Автозаводська, 97/5 "Ж"
Лікар спеціалізується на ортодонтичній стоматології, проводить вирівнювання зубного ряду, а також виправлення прикусу за допомогою брекет-систем, кап.
Київ, вул. Вербицького, 5
Виконує консервативне лікування хвороб урологічного профілю. Також проводить оперативні втручання при варикоцеле, фімозі, аденомі простати, нетриманні сечі, видаляє крайню плоть, робить пластику вуздечки. Виконує операції на яєчках, сечоводі, нирках.
Новела Василівна проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ГРВІ, грип, пневмонія, бронхіт, серцева недостатність, ішемічна хвороба серця
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Сімейний лікар, головним обов'язком якого є комплексний аналіз здоров'я пацієнта, підбір найбільш ефективного лікування, спостереження за його проведенням, а також відвідування хворого при необхідності на дому. Крім того, проводить організацію сезонної вакцинації і консультацій вузькопрофільних фахівців.
В область професійних інтересів доктора Єгорової входить діагностування і подальше лікування хвороб шкіри / нігтів інфекційної, паразитарної, грибкової природи. Також Ганна Олексіївна проводить лікування псоріазу, вугрової хвороби в підлітковому віці, спостерігає дітей, у яких діагностовано атопічний дерматит, проводить фітотерапію при хворобах шкіри.
Спеціаліст в області діагностики, лікування захворювань органів грудної клітки і дихальних шляхів. Займається проведенням операцій і лікуванням злоякісних і доброякісних захворювань діафрагми, трахеї, легенів.
Лікар-невролог першої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань центральної і периферичної нервової системи - головний біль, невралгія, неврит лицьового нерва, міжхребцева грижа, радикуліт і т.д.
Дерматолог, робота якого присвячена боротьбі із захворюваннями шкіри, естетичними проблемами шкіри, проведення масажу. У сферу професійної діяльності входить апаратна косметологія, мезотерапія, проведення пілінгів, ін'єкційна контурна пластика обличчя і ін.