Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Галина Олександрівна є висококласним фахівцем з питань діагностики та лікування захворювань, пов'язаних з порушенням обміну речовин, таких як: цукровий діабет, метаболічний синдром, ожиріння і. т. д. Також варто відзначити, що даний лікар крім величезної кількості лікувальних маніпуляцій проводить спільне ведення пацієнтів з іншими вузьконаправленими фахівцями
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Стоматолог-терапевт Яна Володимирівна спеціалізується на проведенні гігієнічних процедур ротової порожнини, косметичної і терапевтичної стоматології, лікуванні ясен і м'яких тканин рота.
Юлія Вікторівна на високому рівні володіє новітніми технологіями, поглиблено займається питаннями ендодонтичного лікування з використанням операційного мікроскопа, естетичного відновлення всіх груп зубів. Лікар-стоматолог володіє всіма сучасними методиками терапевтичного та ендодонтичного лікування. До кожного клінічного випадку Юлія Вікторівна підходить з максимальною відповідальністю та скрупульозністю. Головним у своїй роботі лікар вважає комфорт пацієнта та високий рівень лікування.
Світлана Георгіївна займається всебічним розвитком мовної функції у дітей, здійснюючи корекційну роботу при різних порушеннях мови (дислалія, дислексія, дизартрія та ін.), розладах аутистичного спектру. Також Світлана Георгіївна проводить заняття з риторики і логоритміки, по загальному розвитку дитини
Лікар-уролог займається діагностикою та лікуванням хронічних захворювань сечовидільної системи, сечокам'яної хвороби (консервативне, оперативне лікування). Спеціалізується на проблемах андрології: лікування еректильної дисфункції, баланопоститу, гіперплазії простати, захворювань, що передаються статевим шляхом
В'ячеслав Павлович фахівець в області щелепно-лицевої хірургії, пріоритетними напрямками в роботі у якого є: синус-ліфтинг, видалення і імплантація зубів. Варто зазначити, що даний фахівець також є членом міжнародних симпозіумів, присвячених парадонтології та інших тем в області стоматології.
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту. Призначає схему обстеження, схему лікування, проводить інтерпритацію даних обстеження, дає рекомендації щодо консультації суміжних фахівців та ін.
Досвідчений, грамотний масажист-реабілітолог, застосовує ефективні методики масажної терапії для лікування остеохондрозу, головних болів, радикуліту, сколіозу, плечолопаткового періартриту і т.д., займається індивідуальною реабілітацією після травм, оперативних втручань (артроскопії суглобів, переломів).
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Світлана Сергіївна – лікар-терапевт, гастроентеролог. Веде прийом пацієнтів, діагностує хронічні захворювання