Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Велика Васильківська, 134
Марина Віталіївна займається наданням всього спектра послуг з розряду терапевтичної стоматології, включаючи високоякісне лікування кореневих каналів (ендодонтія), відновлення коронкової частини зуба, а також пломбування каріозних порожнин.
Київ, ул. Михаила Максимовича 3д
Лікар-педіатр, дитячий алерголог, проводить педіатричний огляд, отоскопію, вакцинопрофілактику, складає індивідуальний план вакцинації. Інна Петрівна виконує лікування алергії методом аллерген- специфічної імунотерапії. Постійний учасник міжнародних з'їздів і конференцій для підвищення своєї медичної кваліфікації
Лікар спеціалізується на інфектології. Катерина Сергіївна займається лікуванням гострих і хронічних вірусних гепатитів, TORCH-інфекцій та інших герпетичних, протозойних інфекцій. Веде прийом для пацієнтів з 15 років
Київ, вул. Гарматна 38А
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в отоларингології. Виконує промивання мигдалин, порожнини носа, діагностику порушень слуху
Ірина Романівна проводить діагностику і лікування вроджених і набутих судинних утворень шкіри, шкірних захворювань, новоутворень шкіри у дітей і дорослих. Спеціаліст лазерної медіціни.Спеціаліст лазерної медицини.
Київ, вул. Урлівська, 23
Андрій Михайлович займається складанням плану лікування, терапією карієсу і його ускладнень, фотополімерною реставрацією зубів тощо.
Спеціаліст в галузі медицини, в професійні інтереси якого входить: діагностика та лікування порушень серцевого ритму, а також інших серцево-судинних захворювань; лікування захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів. Є членом асоціації сімейних лікарів міста Києва.
Євген Ігорович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Займається лікуванням захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів, сечовидільної системи, травного тракту, серцево-судинної системи, інфекційних захворювань та ін.
Київ, вул. Пушкінська, 11
Лікар-дерматокосметолог, лазеротерапевт, фахівець з ін'єкційних методик. Усуває вугри, дерматози, псоріаз, демодекоз і т.д.