Лікар спеціалізується на психіатрії та психотерапії. Займається лікуванням депресій, неврозів, тривожних розладів, станів
психотичного рівня, працює з проблемами в міжособистісних стосунках.
Оксана Іванівна - досвідчений клінічний онколог і хіміотерапевт. Проводить повне обстеження і дає професійну оцінку лабораторних та інструментальних обстежень. Лікує широкий спектр онкологічних захворювань і їх наслідків, коригує ускладнення специфічного лікування
Інфекціоніст вищої категорії займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з гострими і хронічними вірусними, а також бактеріальними інфекціями. Лікар виявляє і лікує паразитарні хвороби (токсоплазмоз, токсокароз, кандидоз), гельмінтози. У Дмитра Миколайовича практичний досвід роботи в медицині більше 15 років
Доктор займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, органів травлення, захворювань нирок. Проводить з метою діагностики серцево-судинних захворювань електрокардіографію з розшифровкою. Для лікування проводить внутрішньом'язові, внутрішньовенні ін'єкції
Займається як індивідуальним психологічним консультуванням, так і консультуванням сімейних пар. Працює з жертвами насильства, а також з тими, хто здійснював насильство в сім'ї.
Лікар загальної практики, сімейної медицини займається консервативним лікуванням всього спектру захворювань внутрішніх органів, незалежно від віку. Пріоритетні напрямки практичної діяльності - ендокринологія та імунологія. Дотримується міжнародних стандартів надання медичної допомоги
Спеціаліст по ін'єкційним методам омолодження і контурної пластики обличчя. Так само займається доглядом за шкірою із застосуванням апаратних і неаппаратних методів.
Дмитро Валентинович надає планову допомогу, проводить амбулаторний прийом, займається лікуванням і діагностикою терапевтичного профілю, застосовує різні фізіотерапевтичні методики лікування і т.д.