Приватні лікарі Києва

Козьмик Тамара Вікторівна
Київ, Повітрофлотський проспект 9
Лікар-кардіолог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 30 років. Займається консультуванням, діагностикою, лікуванням та веденням пацієнтів з серцево-судинною патологією. Проводить лікування ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії та хронічної серцевої недостатності.
Куриліна Олена Іванівна
Лікар займається лікуванням, діагностикою і корекцією проблем зору. Проводить терапію і профілактику дефектів зору, запальних процесів очей, патологій окорухового апарату, інфекційних захворювань.
Нечай Оксана Сергіївна
Спеціалізується на діагностиці та профілактиці можливих вроджених вад на генетичному рівні. Виконує консультативний прийом жінок з невиношуванням вагітності, безплідних сімейних пар. Надає рекомендації з вибору генетичного обстеження, а також готовить жінок до процедури екстракорпорального запліднення. Кваліфіковано виконує ультразвукову діагностику усіх термінів вагітності.
Лікар спеціалізується на терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, ГРВІ, бронхіт, цистит, панкреатит, коліт, отит, риніт, тонзиліт
Київ, Київ, б-р Вацлава Гавела (Івана Лепсе), 65
Надія Вікторівна – лікар-педіатр вищої категорії зі стажем роботи 33 роки. Спеціалізується на консервативному лікуванні захворювань дітей та підлітків віком від 0 до 18 років. Також лікар здійснює патронаж дітей до року, проводить профілактику захворювань дітей раннього віку, проводить вакцинацію відповідно до календаря профілактичних щеплень.
Лікар-озонотерапевт, мануальний терапевт. Проводить лікування хронічних захворювань за допомогою проведення озонотерапії — введення в організм терапевтичних доз озону. Лікує прояви остеохондрозу, артрити, захворювання дихальних шляхів, серцево-судинні захворювання
Лікар проводить діагностику і лікування по загальнотерапевтичному профілю. Лікує захворювання кровоносної, дихальної та травної, серцево-судинної, сечовидільної систем. Лікар надає медичну допомогу хворим, які звернулися з хворобами нирок, пневмонією, стенокардією, інсультом і т.д. У своїй практиці застосовує сучасні методи діагностики, лікування і профілактики.
Ельвіра Станіславівна займається лікуванням хронічних, грибкових і паразитарних захворювань шкіри, волосся, нігтів (атопічний дерматит, псоріаз, склеродермія).
Лікар спеціалізується на терапії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші