Приватні лікарі Києва

Професійні навички Анни Дмитрівни - проведення контурної пластики, здійснення ботулінотерапіі, володіння методиками мезотерапії і біоревіталізації, нитяного тредліфтінга. Також фахівець проводить всі види хімічних пілінгів, шліфування лазером і лазерну епіляцію.
Лікар спеціалізується на подології. Займається лікуванням таких захворювань, як: оніхомікоз, оніхолізис, оніхогріфоз, оніхокріптоз. Також, проводить лікування підошовних бородавок, тріщин (рагади), підошовного гіперкератоза
Людмила Віталіївна лікар-невролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань, таких як: цефалгії різної етіології, тіки, корінцеві синдроми, порушення м'язевого тонусу (особливо у дітей до 1 року), ураження трійчастого і лицьового нерва, порушення сну, гіперактивність, нетриманні сечі. Проводить профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років (в тому числі передчасно народження діти).
Софіївська Борщагівка, вул. Петровська, 1
Лікар спеціалізується на дитячій отоларингології. Проводить промивання зовнішнього слухового ходу; продування слухової труби по Політцеру; промивання лакун піднебінних мигдаликів; туалет носа; промивання придаткових пазух по Проетцу (зозуля)
Київ, вул. В. Васильківська (Червоноармійська), 66
Пресбіопія, косоокість, далекозорість, короткозорість - патології, лікуванням яких займається даний лікар. Також проводить підбір контактних лінз і окулярів будь-якої складності, обстеження і консультування.
Мироненко Наталія
Лікар першої категорії
Київ, вул. Олени Теліги, 11
Оптометрист 1 категорії, надає пацієнтам рекомендації щодо використання окулярів та лінз. Також проводить лікування нехірургіческіх пошкоджень і розладів зорової системи (короткозорість і далекозорість).
Київ, пр-т Правди, 19а
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань жіночої статевої сфери, включаючи маткові патології; спостерігає пацієнток в період вагітності.
Київ, вул. Сагайдачного, 35
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів м'яких контактних лінз, окулярів (мультифокальні лінзи, прогресивні і офісні окуляри та ін.). Проводить лікування захворювань органу зору.
Київ, вул. Братиславська, 5а
Доктор Сахно В.В. займається веденням пацієнтів з різними по виразності порушеннями серцевої функції і функції коронарних судин всілякої етіології. Віта Віталіївна здійснює терапію гіпертензії, недостатності функції серця, кардитів, аритмій і т.д.
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Займається діагностуванням та лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів, проводить біопсію шийки матки, радіохвильове, лазерне виявлення патологій шийки матки. В роботі застосовує ультразвукове дослідження органів малого тазу, гістероскопію, проводить лікувально-діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки