Приватні лікарі Києва

Воронов Олександр Олександрович
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Кандидат медичних наук, асистент кафедри. Займається лікуванням кишкових інфекційних хвороб, інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, захворювань інфекційної етіології зовнішніх шкірних покривів
Бицай Андрій Миколайович
Біденко Наталія Василівна
Доктор медичних наук
Дитячий стоматолог, має вищу категорію, проводить терапію хвороб зубів і ясен, при необхідності лікування уві сні. Досвід роботи (більше 30-ти років) дозволяє швидко знаходити підхід до кожного маленького пацієнта.
Гінеколог вищої категорії, проводить лікування вагітних з патологією, лікування запальних захворювань статевих органів, патологій шийки матки, а також хірургічні втручання в гінекології, гістеректомію.
Невролог (вища категорія), проводить лікування нейроінфекцій, а також дегенеративних і судинних патологій периферичної та центральної нервової системи. Здійснює лікувальні блокади, голкорефлексотерапії та ін.
Гайсенюк Федір Зіновійович
Доктор медичних наук
Лікар-уролог, який має вищу категорію, доктор наук, володіє методами лікування урологічної патології: сечокам'яної хвороби, запалення, новоутворення, гіперплазії передміхурової залози.
Валентина Вікторівна спеціалізується на діагностиці, лікуванні захворювань серцево-судинної системи, дихальної системи, гастроентерологічних патологій. Веде спостереження за пацієнтами, надає невідкладну допомогу, володіє методиками гомеопатичного лікування.
Житомир, вулиця В'ячеслава Чорновола, 4
Сергій Володимирович надає допомогу пацієнтам з патологіями терапевтичного профілю. Проводить комплексне лікування захворювань респіраторної, серцево-судинної системи. Здійснює терапію хвороб хребта, спини, суглобів, неврологічних проблем, патологій, пов'язаних з порушенням обміну речовин і ін.
Спеціалізується на лікуванні остеохондрозу, гриж міжхребцевих дисків, мігрені, неврозу, енцефалопатії, міалгії, радикуліту, вегето-судинної дистонії, порушення сну, посттравматичні порушення роботи головного мозку. Стан після гострого порушення мозкового кровообігу, полінейропатії і ін.
Марина Валеріївна - невролог виший категорії з тридцятирічним досвідом роботи в практичній медицині. Доктор проводить лікування для пацієнтів з судинними захворюваннями головного мозку і різними неврологічними порушеннями. Здійснює реабілітацію після перенесеного порушення мозкового кровообігу і загострення захворювань.