Приватні лікарі Києва

Миколаїв, пр-т. Центральний (Леніна), 71 а
Миколаїв, вул. Галини Петрової, 2/1
Ендокринолог вищої категорії, здійснює терапевтичне лікування патологій ендокринної системи: аденоми щитовидної залози, ожиріння, тиреоїдиту, цукрового діабету, нетоксичного зобу та ін.
Лікар проводить консультації і діагностику при порушеннях обміну речовин. Займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту - виразкової хвороби, гастриту, панкреатиту, нирок і т.д. Лікар регулярно вдосконалює свої знання, беручи участь в тренінгах і наукових семінарах. У медичній практиці лікар застосовує свої знання і досвід в поєднанні з індивідуальним підходом, що гарантує ефективне лікування. Друга спеціалізація лікаря - ультразвукова діагностика, якій лікар володіє досконало.
Скрипченко Наталія Яківна
Доктор медичних наук
Напрямки роботи - це ведення вагітних жінок з різними акушерськими патологіями в різні терміни вагітності, в тому числі вагітних з обтяженим акушерським анамнезом, які мали мертвонародження в анамнезі, мимовільні викидні, завмерлі вагітності, резус і АВО - конфлікти, рубці на матці після кесаревого розтину, неправильне положення плода, передлежання плаценти і інші складні випадки.
Дитячий хірург вищої категорії, член Асоціації дитячих хірургів. Ігор Ярославович надає допомогу при проблемах, пов'язаних з усіма аспектами дитячої хірургії. Проводить хірургічне лікування гострих захворювань черевної порожнини у дітей, гострих захворювань мошонки у хлопчиків. Виконує операції при пахових і пупкових грижах, варикоцеле, вроджених патологіях товстої кишки. Займається проблемами, пов'язаними з гнійно-септичної хірургією
Лікар анестезіолог-реаніматолог вищої кваліфікаційної категорії Слизько Володимир Ілліч має значний досвід роботи. Надає допомогу при захворюваннях, які підлягають інтенсивній терапії, анестезіологічне забезпечення при оперативних втручаннях для дорослих.
Валерій Миколайович - лікар-кардіолог, реаніматолог. Висококваліфікований фахівець в кардіології з досвідом роботи понад 30 років. Має досвід роботи з міжнародними організаціями. Консультує і проводить лікування захворювань серцево-судинної системи і асоційованих з ними. Регулярно проходить курси підвищення кваліфікації.
Потолочна Майя Дмитрівна
Київ, ул. В. Гетьмана, 3
Майя Дмитрівна проводить лікування, діагностику пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи. Лікар лікує захворювання статевої системи, щитовидної залози, генетичні захворювання, порушення обміну речовин, патологія росту.
Парунян Луїза Маісовна
Спеціаліст ультразвукової діагностики вищої категорії. Має стаж роботи 15 років. Є кваліфікованим спеціалістом у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює узд трансвагінальне та трансректальне. Удосконалює свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має багато сертифікатів.
Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
Сергій Анатолійович протягом багатьох років займається питаннями кардіологічної діагностики, а також лікування серця та судин, веде амбулаторний прийом пацієнтів