Приватні лікарі Києва

Фахівець з фізичної реабілітації вищої категорії. Займається фізичної реабілітацією пацієнтів після операцій і травм з метою відновлення рухових функцій, пацієнтів з болями в спині і суглобах. У своїй роботі застосовує методики лікувальної фізкультури, кінезіотерапії, ерготерапії, кінезіотейпування
Лікар-хірург. Досвід роботи більше 28 років. Консультує дорослих та дітей від 16 років. Лікар проводить сучасні методи діагностики і лікування. Спеціалізується на проведенні малих та середніх оперативних втручань.
Клавдія Іванівна займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань жіночого здоров'я. Лікує запальні, гострі захворювання, невиношування вагітності, патології шийки матки, порушення менструального циклу, проводить оперативні втручання в гінекології.
Ходаківська Олена Вікторівна
Олена Вікторівна – лікар-кардіолог та терапевт. До професійної галузі інтересів входить діагностика та лікування захворювань серцево-судинної системи, добовий моніторинг артеріального тиску, терапія при гострих коронарних синдромах. Є автором та співавтором 38 наукових праць (зокрема 1 моностаття).
Лікар вищої категорії спеціалізується на веденні жінок із захворюваннями жіночих статевих органів, вагітних, в післяпологовому періоді. Проводить збір матеріалу на обстеження.
Доктор лікує: гострі і хронічні ріносінусіти, фарингіти, тонзиліти, паратонзилярні абсцеси, фурункули носа і вуха, носові кровотечі, сірчані пробки, зовнішні і середні отити, порушення слуху, травми носа
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні наслідків перинатального ураження ЦНС, затримки психомоторного та мовного розвитку у дітей, синдрому гіперактивності та дефіциту уваги. Також лікар проводить профілактичні медогляди з оцінкою психомоторного розвитку дітей до року перед проведенням планових вакцинацій перед оформленням до дитячих закладів.
Ходосівка, вул. Березова, 2
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Проводить УЗД щитовидної залози, молочних залоз, черевної порожнини, органів малого тазу, передміхурової залози, біопсію м'яких тканин, лімфатичних вузлів, щитовидної та молочних залоз, еластографію печінки і т.д.
Київ, пр-т Повітрофлотський, 52
Сімейний лікар, гомеопат, займається лікуванням безсоння, захворювань шкіри, алергії, бронхіту, всіх захворювань шлунково-кишкового тракту, аритмії, циститу, гіпертонії, пієлонефриту, клімаксу, імпотенції, безпліддя, доброякісних пухлин і кіст, випадання волосся