Приватні лікарі Києва

Кваліфікований фахівець в області отоларингології.Займається лікуванням запальних захворювань приносових пазух, хронічних і гострих фарингітів, ларингітів, вірусних уражень ЛОР-органів. Лікар виконує всебічну діагностику слуху, видаляє сірчані пробки, а також проводить розтин фурункулів, паратонзілярних абсцесів, атером, витяг чужорідних тіл вуха, носа і глотки
Лікар проводить УЗД органів черевної порожнини, нирок, сечового міхура, молочної залози, передміхурової і щитовидної, УЗД м'яких тканин, лімфатичних вузлів, плевральної порожнини, яєчок і мошонки
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Доктор спеціалізується на ендоскопії. Проводить дослідження за допомогою оптичної апаратури (ендоскопа), оцінює стан пацієнта, проводить терапію, оперує порожнисті і трубчасті органи. Ендоскопіст займається оцінкою стану слизових, виявленням виразок і ерозій, джерел кровотечі
Хромець Ірина Юріївна
Спеціалізується в області хірургії, займається лікуванням шляхом оперативного втручання. Має вищу кваліфікаційну категорію.
Подолюк Ольга Олександрівна
Лікар інфекціоніст, до пріоритетних напрямків роботи якого входить лікування та профілактика інфекційних захворювань. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування.
Михайло Андрійович кваліфікований лікар-хірург. Спеціалізується на невідкладній допомозі при запальних захворюваннях молочної залози, інтервенційних маніпуляціях з ультразвуковою навігацією. Проводить диференційну діагностику доброякісних і злоякісних новоутворень молочних залоз і ін.
Займається діагностикою та лікуванням психічних розладів, таких як неконтрольована агресія, булімія та анорексія, апатія та млявість, депресія, порушення сну, маніакально-депресивний психоз, панічні розлади, нав'язливі стани, страхи, фобії, шизофренія. розладами шизофренічного спектра, синдром хронічної втоми, біполярний розлад. Проводить лікування та кодування від алкогольної, комп'ютерної (інтернет), наркотичної, ігрової, нікотинової залежності із застосуванням різних методик. Також проводить консультації англійською мовою.