Приватні лікарі Києва

Київ, пр-т Правди, 19а
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань жіночої статевої сфери, включаючи маткові патології; спостерігає пацієнток в період вагітності.
Київ, вул. Сагайдачного, 35
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів м'яких контактних лінз, окулярів (мультифокальні лінзи, прогресивні і офісні окуляри та ін.). Проводить лікування захворювань органу зору.
Київ, вул. Братиславська, 5а
Доктор Сахно В.В. займається веденням пацієнтів з різними по виразності порушеннями серцевої функції і функції коронарних судин всілякої етіології. Віта Віталіївна здійснює терапію гіпертензії, недостатності функції серця, кардитів, аритмій і т.д.
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Займається діагностуванням та лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів, проводить біопсію шийки матки, радіохвильове, лазерне виявлення патологій шийки матки. В роботі застосовує ультразвукове дослідження органів малого тазу, гістероскопію, проводить лікувально-діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки
Київ, вул. Миколи Лєскова, 3
Стоматолог Лілія Олегівна надає процедури з професійної гігієни порожнини рота і відбілювання, а також консультує пацієнтів. Проводить лікування захворювань: періодонтит, гінгівіт, дисколорит і гіпоплазія зубів, флюороз та ін. Є членом Асоціації Ukrainian Academy of Periodontology. У 2017 році закінчила стоматологічний факультет НМУ ім. Богомольця за спеціальністю «Стоматологія»
Київ, вул. Салютна, 23а
Проводить ультразвукову діагностики різних органів
Київ, вул. Рибальська, 13
Кудря Олег Володимирович закінчив в 2001 році Київський Медичний Університет та ординатуру. Навчався після цього в Китаї та Індії. Після повернення в Україну відкрив Центр відновлення здоров’я Алхімія Стихій. Винахідник квантових приборів для відновлення здоров’я на клітинному рівні. Автор більш ніж 70 натуральних препаратів для відновлення здоров’я, озонованого масла. За допомогою частотно-резонансної діагностики знаходить причину захворювання і допомагає прибрати її різними шляхами: мікротоки, БАДи власного виробництва, квантові прибори.
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Освіта: 2010-2014рр. спеціаліст, ВНЗ «Перший київський медичний коледж». У 2014 році з відзнакою закінчила ВНЗ «ПКМК» за фахом лікувальна справа. 2014-2020рр. спеціаліст, НМУ ім.О.О.Богомольця. Навчалась на медичному факультеті №2, здобула професійну кваліфікацію лікар. 2020-2021рр. лікар-спеціаліст, ІПО ім.О.О. Богомольця. Інтернатура за спеціалізацією «інфекційні хвороби», присвоєно звання лікаря-спеціаліста. Практичну частину проходила в ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В.Громашевського» НАМН України. У 2022р. - співавтор доповіді «Вплив COVID-19 на центральну нервову систему» на Міжнародній медичній виставці.
Лікар дерматолог-косметолог - фахівець з сучасної косметології
Тонкоглас Олександр Аркадійович
Харків, вул. Кооперативна, 28
Мамолог, успішно захистив кандидатську дисертацію, після проходження атестації має вищу лікарську категорію, сфера професійної діяльності зачіпає консервативне лікування запалень грудної залози, доброякісних утворень у молочній залозі (мастопатії) і ін.