Приватні лікарі Києва

Лікар-отоларинголог веде прийом дорослих і дітей. Проводить діагностування, консультування та лікування пацієнтів із захворюваннями. Виконує такі процедури: промивання носа, катетеризація слухових труб, видалення сторонніх тіл з вуха, носа і глотки, продування слухових труб, пневмомассаж барабанних перетинок і ін
Ольга Сергіївна - акушер-гінеколог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань репродуктивної системи і корекції гормональних порушень
Аліна Ігорівна - стоматолог-пародонтолог, спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, а також проводить ортодонтичне лікування. Виконує професійну чистку ротової порожнини і відбілювання зубів
Катерина Дмитрівна спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних гінекологічних захворювань, а також порушень менструального циклу. Займається діагностикою та лікуванням патологій шийки матки, запальних захворювань органів малого таза, проводить корекцію менопаузальних порушень
Стоматолог-терапевт Бабіченко Олександра Микитівна має великий досвід роботи, професійно проводить консультативні прийоми і лікування
Ірина Олександрівна — терапевт, кардіолог, веде спостереження за пацієнтами з багатьма супутніми захворюваннями. Лікує захворювання органів дихання, травлення та хвороби серця. Проводить аускультацію та перкусію серця і легенів, розшифровку ЕКГ, корекцію антигіпертензивної та антиаритмічної терапії
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, ендокринології, ультразвуковій діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування
Анастасія Борисівна — терапевт, гігієніст, пародонтолог. Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить професійне чищення зубів, профілактику захворювань порожнини рота, комп'ютерну діагностику зубів і тканин пародонта Florida Probe. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, гінгівіт, пародонтит та інші
Лікар-невролог, нейрофізіолог проводить електронейроміографію верхніх, нижніх кінцівок та обличчя ( стимуляційну та голкову), веде пацієнтів з різними видами та ступенями неврологічних захворювань та подальшою профілактикою загострень
Лікар проводить консультативний прийом дітей віком від 0 до 18 років. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці, лікуванні різних захворювань у дітей, а саме патології органів дихальної, ЛОР-органів, сечової, травної системи, інфекційних патологій, алергічних захворювань. Складає індивідуальний графік щеплень.