Приватні лікарі Києва

Київ, проспект Героїв Сталінграда, 4, корпус 6
Київ, вул. Сверстюка, 6а
Дарина Михайлівна виконує чистку обличчя, масаж обличчя, пілінг, плазомотерапію, біоревіталізацію, мезотерапію
Дитячий стоматолог, терапевт. Професійні інтереси – лікування некаріозних, каріозних пошкоджень зубів, видалення молочних зубів, хірургічне втручання при легкому та середньому ступені пошкодження зубів.
Косметолог, естетист по обличчю і тілу, має вищу медичну освіту. Проводить масаж обличчя, чищення обличчя, а також фахівець в області апаратних методик (мікроструми, фонофорез, кавітація і ін.). Займається лікуванням проблемної шкіри всіх типів - сухий, жирної, комбінованої, проблемної.
Олександра Олегівна є фахівцем з вертебрології і реабілітології, досконало володіє кінезітерапією, розробляє програми реабілітації після операцій і травм, проводить заняття на вертебрологічних тренажерах, заняття по ЛФК, заняття пілатесом і силовим стретчингом.
Євгенія Сергіївна спеціалізується на внутрішній медицині. До її сфери терапії відносяться різні захворювання внутрішніх органів. Вона є автором 1 патенту, більше 20 наукових робіт, призером різних конкурсів молодих вчених і постійним учасником міжнародних наукових конференцій.
Максим Васильович - лор-лікар, науковий співробітник кафедри оториноларингології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострої і хронічної патології вуха.
Лікар сімейної медицини, займається лікуванням захворювань травної, серцево-судинної і дихальної систем у дорослих пацієнтів і дітей. У професійній діяльності Марія Олександрівна використовує сучасні методики діагностування хвороб своїх пацієнтів. Пріоритетні напрямки в роботі доктора: кардіологія, гастроентерологія, пульмонологія
Дерматовенеролог з відмінною базовою освітою, постійно опановує всіма новими техніками апаратної і ін'єкційної косметології, допомагає справлятися з проблемами вікових змін і індивідуальних особливостей, а також з патологічними станами шкіри обличчя і тіла, волосся і нігтів.
Юлія Василівна лікар-дерматовенеролог, косметолог веде прийом дорослих і дітей з віку 5 років. Приймає пацієнтів з такими проблемами як: акне (1-4 ступеня), дерматит, бородавки, розацеа, папіломи, контагіозний молюск. Проводить косметологічні процедури для обличчя, контурну пластику губ і ін.
Лікар-педіатр виконує комплексні огляди, діагностує хвороби серця, судин, нирок, різних різновидів поразок шлунково-кишкового тракту, центральної нервової системи. Виробляє лікування при інфекційних захворюваннях, харчових отруєннях