Приватні лікарі Києва

Київ, просп. Науки, 30
Консультація
Київ, вул. Нагірна 8/32
Я - лікар-трихолог. Моя спеціалізація - лікування різних видів алопецій та інших захворювань волосистої частини голови. Мені важливо не лише знайти правильне рішення для кожної конкретної проблеми, а й забезпечити емоційну підтримку пацієнтів. Розумію, як важливо відчувати себе комфортно і впевнено під час лікування, тому завжди створюю атмосферу довіри та доброзичливості. Я за індивідуальний підхід до кожного. Використовую передові, дієві методи для діагностики і лікування своїх пацієнтів. Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую трихологічні конгреси і конференції.
Київ, вул. Родини Крістерів, 18/6
Київ, вул. Введенська 4
Київ, Проспект Лісовий, 35
Київ, проспект Василя Порика, 13Б
Юлія Василівна - психолог, нейропсихолог, корекційний педагог. Має ступінь магістра психології. Фахівець, який має глибокі знання у сфері розвитку дітей та дорослих. Вона використовує індивідуальний підхід, застосовує сучасні методики корекції та підтримки пацієнтів.
Київ, вул. Ярославська, 55
У 2022 році закінчила навчання у ПВНЗ «Київський медичний університет», отримала диплом лікаря-спеціаліста. У тому ж році вступила до інтернатури за спеціальністю «Внутрішні хвороби» ПВНЗ «Київський медичний університет» на базі ПП «Медіан» та Київської міської клінічної лікарні №5. У 2024 році отримала сертифікат лікаря-терапевта. У 2024 році (листопад) отримала сертифікат лікаря-спеціаліста з спеціалізації «Ревматологія»
Київ, вул. Бориса Гмирі, 4
Київ, проспект Науки 62,а
Я лікар-дієтолог, спеціалістка з РХП. В своїй практиці керуюсь сучасною доказовою інформацією, новітніми протоколами. Беру участь у медичних конференціях, майстер-класах для вдосконалення свої знань та навичок.
Київ, вул. Володимира Винниченка (раніше Ю. Коцюбинського), 4
Спеціаліст працює з такими питаннями, як батьківсько-дитячі стосунки, стосунки в парі, проблеми із зачаттям (психологічна безплідність), адаптація до вагітності/батьківства, ранній розвиток, незадоволеність власним життям, тривожність, бажання все контролювати і невміння розслаблятися, образи, самооцінка/самоцінність.