Олена Ігорівна лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні патології шийки матки, порушень менструального циклу, тощо. Лікар проводить гінекологічний прийом, постановку ВМС, підбір КОК,
ультразвукову діагностику органів малого тазу, гістероскопію, лабіопластику. Також Олена Ігорівна веде вагітність.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Малєєв Дмитро Олегович — лікар-отоларинголог. Займається діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла і носа. Проводить ендоскопічне обстеження ЛОР-органів, виконує пункції, промивання, катетеризацію та інші лікувальні процедури. У роботі використовує сучасні методи та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Допомагає при синуситах, тонзилітах, отитах, алергічних ринітах, порушеннях слуху та інших ЛОР-захворюваннях.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Мене звати Анастасія Миколаївна , і я – лікар-терапевт. Моє головне завдання – допомогти вам зберегти здоров’я, вчасно виявити захворювання та знайти оптимальні шляхи лікування.
Чому саме до мене? Індивідуальний підхід . Досвід і професіоналізм . Довіра та підтримка
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар спеціалізується на консервативному лікуванні переломів та остеоартрозів тазостегнового, колінного та плечового суглобів. Проводить оперативне лікування ушкодження зв'язок.