Оксана Миколаївна веде прийом дорослих і дітей з народження. Проводить профілактичні огляди, діагностику і лікування захворювань терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного і кардіологічного профілю, надає послуги дитячої вакцинації
Психологія це моє натхнення й справа мого життя. Тому я знаходжу підхід до кожного, ви зможете розібратися в собі та дати раду своїм діям. Коли людина розуміє, що з нею відбувається, то їй краще «дихається». У свою чергу я докладу максимум зусиль та компетентних знань, щоб допомогти у цьому.
Ольга Костянтинівна здійснює весь комплекс заходів щодо відновлення здоров'я шлунково-кишкового тракту: профілактичний огляд, встановлення діагнозу та призначення лікування з подальшим спостереженням пацієнта.
Лікар лікує: трихомоніаз, уреаплазмоз, кандидоз, хламідіоз, мікоплазмоз, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки, кісти яєчників, порушення менструального циклу, запальні захворювання органів малого таза (аднексит, сальпінгіт, ендометрит), поліпи жіночих статевих огранов, також проводить діагностику і лікування безпліддя.
Лікар-невролог, нейрофізіолог проводить електронейроміографію верхніх, нижніх кінцівок та обличчя ( стимуляційну та голкову), веде пацієнтів з різними видами та ступенями неврологічних захворювань та подальшою профілактикою загострень
Лікар-онколог здійснює прийом з питань мамології. Проводить консервативну терапію доброякісних змін молочної залози. Виконує загальні лікарські процедури і маніпуляції (зняття косметичного шва, перев'язка складна і проста, накладання та зняття швів, пункція гематоми, пункційна біопсія молочної залози під УЗД контролем, видалення фіброаденоми молочної залози та інші профільні процедури)
Ганна Євгенівна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить кольпоскопію
гінекологічний огляд, УЗД органів малого тазу, УЗД молочних залоз, інсемінацію. Також лікар проводить біопсію шийки матки, гістерорезектоскопію, лапароскопію, радіохвильове лікування шийки матки, поліпектомію, пайпель біопсія ендометрію та ін.