Приватні лікарі Києва

Лікар Психолог К С В на Doc.ua
Київ, вулиця Клінічна, будинок 23/25, офіс 22
Лікар Косметолог Ільєнко Олександра на Doc.ua
Київ, пр-т. Валерія Лобановського, 4Б
Спеціалізується на естетичній косметології (масаж обличчя, чистки, пілінги). Проводить ботулінотерапію (Botox, Disport), мезотерапію, біоревіталізацію, RF-ліфтинг (BTL EXILIS ELITE), пресотерапію (BTL-6000 Lymphastim), фотоепіляцію. Також провоить фотовидалення пігментації, лікування судин, розацеа, лазерну шліфовку СО2 лазер.
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Мартинюк  Юлія  Миколаївна   на Doc.ua
Київ, вул. Анни Ахматової 32/18
Лікар-дерматокосметолог, трихолог, фахівець у галузі косметології Лікар дерматолог та косметолог з досвідом роботи результативно бореться з багатьма захворюваннями шкіри обличчя та тіла, надає професійні консультації з питань зовнішнього вигляду. Успішно лікує дерматологічні захворювання (грибкові ураження різного походження, псоріаз, себорею, акне та вугреву хворобу, дерматити). Спеціалізується на видаленні новоутворень на шкіри та дерматоскопії. У своїй практиці використовує новітні методики та інноваційні розробки. Наш фахівець успішно практикує процедури з омолодження обличчя без операційного втручання, допоможе підібрати максимально ефективний спосіб вирішення проблем зі шкірою обличчя і тіла.
Лікар Стоматолог Водоп’янов  Владислав  Дмитрович на Doc.ua
Владислав Дмитрович спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, діагностику, профілактику та лікування стоматологічних захворювань. Також лікар виконує дентальну діагностику, комплексну комбіновану гігієну ротової порожнини. Владислав Дмитрович спеціалізується на роботі з капами: виготовлення індивідуальної капи для відбілювання, індивідуальна капа (ретенційна), виготовлення коронки металокерамічної, лікуванням каналів: обробка каналів та пломбування, естетичній стоматології: художня реставрація зуба, відбілювання зубів, видалення постійної пломби (за показаннями), вініри керамічні E.max, пломбування зубів тощо.
Лікар Офтальмолог Пивоварова Варвара Володимирівна на Doc.ua
Пивоварова Варвара Володимирівна спеціалізується на оптометрії. В залежності від індивідуальних скарг і потреб пацієнта проводить підбір рецепту на окуляри для далі, роботи, читання, прогресивні окуляри, а також підбір контактних лінз.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Мартиновська Яна Миколаївна на Doc.ua
Київ, пр. Петра Григоренка, 3 Б
Молодий, сучасний спеціаліст, який займається не лише загальною дерматологією, дерматоскопією новоутворень, але й у своїй професійній діяльності застосовує інноваційні методики, зокрема лазерні технології для омолодження та шліфовки шкіри. Є кваліфікованим фахівцем у косметології, де її робота охоплює широкий спектр процедур для покращення зовнішнього вигляду та здоров'я шкіри, які включають чистки, пілінги, біоревіталізацію, мезотерапію тощо. Яна Миколаївна завжди прагне до постійного професійного розвитку, щоб завжди встигати за інноваціями у світі медицини, тому постійно відвідує різноманітні тренінги, семінари та конференції у сфері дерматології та косметології. Цінує довіру своїх пацієнтів, тому завжди має індивідуальний підхід до кожного.
Лікар Сімейний лікар Шумейко  Вікторія  Володимирівна на Doc.ua
Це молода, амбітна жінка 28 років, яка присвятила своє життя допомозі людям. Вона має 5 років досвіду роботи сімейним лікарем, що дозволило їй здобути ґрунтовні знання та практичні навички в лікуванні пацієнтів різного віку. Її головною метою є забезпечення всебічного догляду за здоров’ям своїх пацієнтів, зосереджуючись на профілактиці хвороб, їх своєчасній діагностиці та ефективному лікуванні. Вона уважна, відповідальна та доброзичлива. Завжди прагне знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, створюючи комфортну та довірливу атмосферу. Крім того, лікарка постійно вдосконалює свої знання, відвідуючи медичні конференції, тренінги та курси підвищення кваліфікації. Серед її професійних якостей виділяються вміння швидко приймати рішення, аналітичне мислення та здатність працювати в стресових ситуаціях. У вільний час вона цікавиться здоровим способом життя, займається спортом та активно підтримує принципи здорового харчування, надихаючи своїх пацієнтів власним прикладом. Її головний девіз: "Здоров'я — це найвища цінність, і я готова допомогти його зберегти".
Лікар Психолог Міщенко Лідія  Вікторівна на Doc.ua
Працюю в інтегративному підході, орієнтуючись на особистість клієнта та його актуальні потенційні можливості. Переважно використовую психоаналітичний підхід, методи когнітивно-поведінкової терапії, схема-терапії. Консультую клієнтів, які знаходяться в кризових станах, в пошуках нових сенсів і переживають розлади адаптації.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Лазаренко Марина Ігорівна на Doc.ua
Київ, вул. Жилянська, 72
Лазаренко Марина Ігорівна – лікар-терапевт, сімейний лікар із трирічним досвідом. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці широкого спектра захворювань: від ГРВІ до хвороб серця й ШКТ. Постійно вдосконалює знання на медичних конференціях. Приймає пацієнтів у ЛДЦ ADONIS на вул. Жилянська, 72. Забезпечує індивідуальний підхід та сучасний рівень медичної допомоги.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Братусь Аліна Віталіївна на Doc.ua
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.