Приватні лікарі Києва

Лікар Реабілітолог  Кваснюк Сергій Васильович на Doc.ua
Фахівець з фізичної реабілітації, який здійснює відновлення функції уражених ділянок завдяки загальному і локальному впливу. У своєму лікуванні використовує індивідуалізований підхід до кожного пацієнта, який проявляється в пошуку і наданні найбільш оптимальних програм, дій по відновленню.
Лікар Стоматолог Онищенко  Людмила  Олегівна на Doc.ua
Людмила Олегівна — лікар загальної стоматології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей, реставрацією, протезуванням, видаленням, шинуванням пародонтозних зубів.
Лікар Сімейний лікар Хаматдінова Юлія Рамільєвна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, ГРВІ, ангіна, риніт, стенокардія, ішемічна хвороба серця, дисбактеріоз, коліт, цистит та інші
Лікар Сімейний лікар Газенко  Сергій  Валерійович на Doc.ua
Сергій Валерійович лікар загальної практики сімейної медицини. Приймає дорослих пацієнтів і дітей з 3 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовивідних шляхів, нервової та серцево-судинної системи.
Лікар Гастроентеролог, Педіатр Хабаль Іван Михайлович на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, вул. Петровська, 1
Лікар педіатр, дитячий гастроентеролог. Веде прийом дітей із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, спеціалізується на підборі правильного харчування дитини. Легко і в ігровій формі знаходить підхід до кожного пацієнта. Проводить вакцинацію.
Лікар Акушер-гінеколог Тиска Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні захворювань шийки матки; веде прийом пацієнтів з клімактеричним синдромом. Бере активну участь в семінарах і тренінгах по сучасним методам діагностики і лікування в гінекології.
Лікар Стоматолог Дацюк Катерина Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, професійну гігієну, відбілювання, шинування. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, гінгівіту, патологічної рухливості
Лікар Масажист, Реабілітолог Олександр (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу, як класичний, оздоровчий масаж тіла, медовий, антицелюлітний, лімфодренажний, спортивний, розслабляючий, дитячий масаж
Лікар Масажист Дмитро (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу: класичний, оздоровчий масаж тіла, медовий, лімфодренажний, спортивний, розслабляючий, дитячий масаж, масаж обличчя
Лікар Масажист Тарас (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua