Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Косаревська Наталія В'ячеславівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту періодонтиту. Також проводить протезування, хірургічний прийом, застосовує сучасні методи лікування та пломбування кореневих каналів. Володіє технологією прямої реставрації, протезування за допомогою знімних і незнімних конструкцій
Лікар Сімейний лікар Велько Вікторія Віталіївна на Doc.ua
Спеціаліст в області сімейної медицини, в пріоритетні напрямки роботи якого входить ведення пацієнтів від 12 років з патологіями дихальної, серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту. Також варте уваги те, що Вікторія Віталіївна, публікується в медичних журналах, будучи автором 6-ти наукових статей
Лікар Офтальмолог Рак Юлія Василівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог займається діагностикою зору і лікуванням захворювань очей: патологій придатків і переднього відділу ока, а також захворювань сітківки. Спеціалізується на фармакотерапії, видаленні сторонніх тіл рогівки, лікуванні кон'юктивіту
Лікар УЗД-фахівець Варивода Дар'я Михайлівна на Doc.ua
УЗД-фахівець проводить ультразвукові та радіологічні дослідження. Лікар працює з дітьми при таких захворюваннях як: коксит, лімфаденіт, зміна органів черевної порожнини як симптом різних захворювань
Лікар Хірург Карелін Денис Сергійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на видаленні різних новоутворень шкіри і підшкірної жирової клітковини, хірургічному лікуванні гнійно-запальних захворювань підшкірної жирової клітковини і шкіри. Проводить видалення врослого нігтя, хірургічні перев'язки, обробки ран, зняття швів та ін. Консультує з питань лікування хірургічних захворювань
Лікар Косметолог Маліхова Марія Михайлівна на Doc.ua
Марія Михайлівна займається діагностикою та лікуванням шкірних захворювань. Проводить фотодіагностику, дерматоскопію. Приймає пацієнтів із сухою, чутливою, збезводневою шкірою, комедонами, пост-акне, лущенням і втратою еластичності, гіперпігментацією, іншими шкірними захворюваннями.
Лікар Ортопед, Травматолог Бебих Олександр Романович на Doc.ua
Лікар-ортопед, травматолог проводить лікування різних патологій хребта, артрозу великих і дрібних суглобів, розривів сухожиль і м'язів, вивихів. Виконує протезування суглобів, остеосинтез онко-переломів кісток і кіфопластику
Лікар Кардіолог, Ревматолог Пахольчук Юлія Миколаївна на Doc.ua
Юлія Миколаївна надає послуги з діагностики та лікування ревматоїдних процесів, що вражають серцевий м'яз у дітей і підлітків. До компетенції даного фахівця входить підготовка пацієнта до хірургічного втручання на серці та його подальша реабілітація
Лікар Психолог Бондаренко Марія Віталіївна на Doc.ua
Марія Віталіївна займається виявленням і корекцією широкого спектру порушень, серед яких депресія, пригнічений стан, лінь, порушення з психосоматичними симптомами, складності в чоловічо-жіночих стосунках та інші проблеми зі сфери психології
Лікар Косметолог Кіраченко Катерина Віталіївна на Doc.ua
Катерина Віталіївна Кіраченко - лікар-косметолог, спеціалізується на лікуванні проблемної шкіри і корекції зморшок за допомогою контурної пластики і ботулотоксином, проводить лазерну епіляцію