Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Антонов Микола Іванович на Doc.ua
Микола Іванович є масажистом, він усуває целюліт, больові відчуття в області спини і шиї, крепатуру, а також володіє техніками арома-релаксу та креольського масажу (виконується бамбуковими паличками).
Лікар Офтальмолог Шаповалова Ольга Володимирівна на Doc.ua
Лікар-офтальмолог дитячий, проводить лікування запальних, дистрофічних і дегенеративних патологій очей, порушень рефракції, травм і опіків очного яблука, косоокості. Здійснює офтальмоскопію (прямий і зворотній), біомікроскопію, тонометрію, скіаскопію, авторефрактометрію, видалення сторонніх тіл, визначення кольоровідчуття та бінокулярного зору.
Лікар Уролог Голуб Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар Голуб є досвідченим урологом, вона спеціалізується на діагностуванні та лікуванні хвороб, що вражають сечостатеву систему у жінок / чоловіків. В область професійних інтересів доктора Голуб входить лікування мікоплазмозу / уреаплазмоза, трихомоніазу, кандидозу, уретриту, циститу, сечокам'яної хвороби та ін.
Лікар Стоматолог Надточій Наталія Олександрівна на Doc.ua
Наталя Олександрівна є лікарем-стоматологом загального профілю, а також провідним фахівцем клініки з гігієни і профілактики захворювань зубів. Лікує сам карієс і все його ускладнення, а також усуває дефекти зубного ряду.
Лікар Кардіолог Черняєва Катерина Ігорівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог, здійснює реєстрацію та розшифровку ЕКГ, плевральну пункцію. Займається лікуванням набутих вад серця, порушень ритму і провідності, пневмонії, плевриту, виразкової хвороби, гепатиту, цирозу печінки, холециститу, панкреатиту, пієлонефриту.
Лікар Стоматолог Нечипорук Юлія Федорівна на Doc.ua
Юлія Федорівна - лікар-стоматолог, цілком спеціалізується на ендодонтичній стоматології. У професійні інтереси доктора входить лікування кореневих каналів, а також терапія запальних процесів навколо коренів зубів.
Лікар Стоматолог Кльова Володимир Юрійович на Doc.ua
Область професійних інтересів Володимира Юрійовича охоплює лікування каріозних і некаріозних захворювань, патологічної стертості зубів, пульпіту, періодонтиту. Лікар компетентний у професійній гігієні порожнини рота, відбілюванні зубів.
Лікар Акушер-гінеколог Потайчук Валерія Олександрівна на Doc.ua
Валерія Олександрівна спеціалізується на лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, терапії загрози переривання вагітності, прогресуючої позаматкової вагітності і вагітності, що завмерла, аномальних маткових кровотечах, вузловій фіброміомі матки.
Лікар Гінеколог Діб'як Надія Петрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, використовуючи радіохвильову та аргоноплазменну терапію, проводить всі види гінекологічного оперативного лікування, терапію ерозії тощо.
Лікар Акушер-гінеколог Неймарк Олег Святославович на Doc.ua
Олег Святославович має міжнародний досвід практики, підтверджений сертифікатами. Веде прийом на англійській мові. Спеціалізується на пластиці шийки матки і делікатної терапії захворювань шийки матки (аргоноплазменной методом), запальних процесів, статевих інфекцій, деяких видів безпліддя.