Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист, Фізіотерапевт, Реабілітолог Толкачова Євгенія Борисівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на фізіотерапії, реабілітації, масажі. Проводить такі види масажу, як: комплексний оздоровчий, лікувальний, реабілітаційний, із застосуванням бамбукових паличок, дитячий (з 4-х років) і інші
Лікар Акушер-гінеколог Гламазда Марина Ігорівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, кольпоскопію, пайпель біопсія ендометрію, біопсію шийки матки. Лікує такі захворювання і патології, як: кандидоз, хламідіоз, гонорея, сифіліс
Лікар Масажист Аристарх Павло Сергійович на Doc.ua
Доктор спеціалізується на масажі. Проводить такі види масажу, як: класичний, лікувальний, лімфодренажний, спортивний, гавайський, медовий. Також, фахівець проводить SPA-процедури
Лікар Реабілітолог Войцеховский Павло Миколайович на Doc.ua
Доктор спеціалізується на реабілітології. Проводить реабілітаційні сучасні методики по відновленню функціональності організму після важких травм, інсульту, перенесених операцій, після ендопротезування і перенесеного онкологічного захворювання
Лікар Реабілітолог Дударчук Вадим Вікторович на Doc.ua
Фахівець з фізичної реабілітації пацієнтів після операцій і травм з метою відновлення рухових функцій, пацієнтів з болями в спині і суглобах, після інсультів, з хворобою Паркінсона. У своїй роботі застосовує методики лікувальної фізкультури, кінезітерапії, ерготерапії і акватерапіі
Лікар Масажист, Реабілітолог Медведь Антон Віталійович на Doc.ua
Фахівець з фізичної реабілітації при болях в спині, після травм і інсультів. У своїй практиці використовує різні методики реабілітації (аплікатори Ляпко і Капралова в SPA-реабілітації), реабілітацію в басейні. Проводить мануальну терапію, стоун-терапію та фізичну реабілітацію дітям з аутизмом
Лікар Масажист, Реабілітолог Стельман Тетяна Віталіївна на Doc.ua
Проводить реабілітаційні методи (ЛФК, скандинавська ходьба, ерготерапія, акватерапія) по відновленню життєво важливих функцій організму після важких травм, інсульту, перенесених операцій. Професійний інструктор з йоги, пілатесу, фітнесу та аквааеробіки
Лікар Сімейний лікар Чижик Катерина Олександрівна на Doc.ua
Спеціалізується на питаннях терапії та сімейної медицини. Успішно лікує захворювання органів дихання, серцево-судинні патології, інфекційні захворювання. Крім медикаментозного лікування і спостереження кожен пацієнт отримує рекомендації щодо здорового способу життя.
Лікар Реабілітолог Швець Людмила Петрівна на Doc.ua
Лікар фахівець з фізичної реабілітації пацієнтів після операцій і травм з метою відновлення рухових функцій, пацієнтів з болями в спині і суглобах, після інсультів, з хворобою Паркінсона.
Лікар Онколог Мартинюк Олена Михайлівна на Doc.ua