Приватні лікарі Києва

Лікар Ендокринолог Пугач Юлія Василівна на Doc.ua
Пугач Юлія Василівна має великий досвід роботи в галузі ендокринології. Проводить огляд пацієнтів на амбулаторному прийомі, збір анамнезу захворювання, призначення та інтерпретація різних методів дослідження для уточнення діагнозу, призначення лікування та спостереження його ефективності, корекція, оформлення медичної документації, консультування пацієнтів в стаціонарних відділеннях.
Лікар Дерматовенеролог Кирієнко Ірина Олегівна на Doc.ua
Лікар Інфекціоніст Аврамчук Віктор Васильович на Doc.ua
Віктор Васильович спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних захворювань. Займається лікуванням бактеріальних, вірусних та грибкових інфекцій (вірус імунодефіциту людини, СНІД, гепатит В, гепатит С, герпес та ін.)
Лікар Хірург Беспалюк Володимир Вікторович на Doc.ua
Лікар-хірург займається проведенням загальної хірургії у пацієнтів, післяопераційною реабілітацією, проводить також лапароскопічні операції. Спеціалізується на хірургії невідкладних станів, стаціонарній та амбулаторній
Лікар Ортопед, Травматолог Пензин В'ячеслав Андрійович на Doc.ua
Лікар-ортопед, травматолог, який спеціалізується на лікуванні таких медичних проблем, як: вивих суглоба, підвивих суглоба, травми голови, травми грудної клітини, травми живота, нижньої частини спини, поперекового відділу, хребта і таза, травми зап'ястя і кисті, травми коліна і гомілки, травми ліктя та передпліччя, травми області гомілковостопного суглоба і стопи, травми області тазостегнового суглоба і стегна, травми плечового пояса і плеча, травми шиї
Лікар Невролог, Неонатолог Соболь Ірина Вікторівна на Doc.ua
Ірина Вікторівна веде прийом дітей з перших днів життя. Виконує лікування функціональних порушень шлунково-кишкового тракту, хвороб дихальних шляхів і гіпоксично-ішемічних уражень нервової системи у дітей .Консультує при порушеннях ентерального харчування у новонароджених і грудних дітей
Лікар Отоларинголог Гайдамака Катерина Володимирівна на Doc.ua
Лікар-отоларинголог лікує у своїх пацієнтів такі захворювання, як ангіна, фарингіт, риносинусит, ларингіт, тонзиліт, гайморит, отит, фурункули носа і вуха. Займається діагностикою та профілактикою лор-захворювань, витяганням чужорідних тіл
Лікар УЗД-фахівець Мельник Олена Іванівна на Doc.ua
Лікар з ультразвукової діагностики Мельник Олена Іванівна досконало володіє УЗ-обстеженням щитовидної залози, молочних залоз, органів грудної та черевної порожнини, нирок, сечового міхура, сім’яних міхурців, передміхурової залози, калитки, органів малого тазу (гінекологічне), м’яких тканин, УЗ-обстеження екстракраніальних судин шиї і кінцівок та суглобів
Лікар Стоматолог Паска Олександра Олександрівна на Doc.ua
Стоматолог Паска Олександра Олександрівна проводить лікування запалень, почервоніння, набряклості, кровоточивість ясен, пародонтоз, пародонтит, періодонтит, підясенні камені і інші відкладення, неприємний запах з рота, рухливість зубів, оголення шийки зубів.
Лікар Отоларинголог Ситник Галина Юріївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на консервативному лікуванні таких захворювань, як фарингіти, тонзиліти, отити, синусити, ларингіти і ін. Проводить ендоскопічну діагностику патології ЛОР-органів