Приватні лікарі Києва

Лікар Терапевт Гурковська Дар'я Геннадіївна на Doc.ua
Наталія Геннадіївна — лікар другої категорії, терапевт. Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань без хірургічного втручання, проводить первинну діагностику
Лікар Педіатр Хохлов Євгеній Анатолійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: бронхіт, риніт, ларингіт, цистит, пневмонія, інфекційний мононуклеоз, функціональний запор
Лікар Сімейний лікар Мітюшова Ольга Олегівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, бронхіт, панкреатит
Лікар Пластичний хірург Мелоян Ані Робертовна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на пластичній хірургії. Проводить пластичні операції такі, як: хейлопластика, малярпластика, маммопластика, абдомінопластика, глютеопластика, лабіопластика, гіменопластика, вагінопластіка, платизмопластика
Лікар Дерматолог, Косметолог Бондаренко Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дерматокосметології. Проводить лазерну епіляцію, ін'єкцію ботулотоксину, контурну пластику, плазмоліфтинг, комплексну чистку шкіри, пілінги, редермалізацію
Лікар Сімейний лікар Черепаха Ірина Юріївна на Doc.ua
Сімейний лікар, лікар загальної практики, лауреат премії НАМН України, автор багатьох наукових робіт. Надає медичну допомогу пацієнтам будь-якого віку і займається лікуванням найбільш поширених хвороб. Проводить патронаж новонароджених, вакцинації, консультації з паліативної допомоги
Лікар Педіатр Норець Оксана Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: риніт, отит, коліт, грип, ГРВІ, пневмонія
Лікар Сімейний лікар Шабанова Софія Юріївна на Doc.ua
Лікар сімейної медицини, займається лікуванням захворювань травної, серцево-судинної і дихальної систем у дорослих пацієнтів і дітей. У професійній діяльності використовує сучасні методики діагностування хвороб пацієнтів
Лікар Терапевт Cтріжевська Олександра Олексіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: артеріальна гіпертензія, хронічний коронарний синдром, хронічна серцева недостатність, ожиріння, дисліпідемія, анемія, ГРВІ, гострий і хронічний бронхіт, бронхіальна астма, пневмонія, артрит, хронічний пієлонефрит, цистит, гастрит, виразкова хвороба шлунка, ДЖВП , хронічний холецистит, хронічний коліт, СРК, діабет 2 типу, астенічний синдром
Лікар  Стороженко Оксана Євгеніївна на Doc.ua
Оксана Євгенівна надає психологічну та психотерапевтичну допомогу при тривогах, емоційних перепадах, психосоматичних ускладненнях, низькій самооцінці і неповазі себе, складнощах у відносинах (з чоловіком / дружиною, дітьми, колегами) та ін.