Приватні лікарі Києва

Лікар Реабілітолог Сайдак  Юрій Романович на Doc.ua
Юрій Романович фізичний терапевт, спеціалізується на реабілітації та відновлювальному лікуванні хворих ортопедичного профілю, травматологічного профілю, неврологічного профілю. Юрій Романович виконує ЛФК, фізіотерапію, кінезіотейпування
Лікар Стоматолог, Ендодонт Гребенченко Святослав  Владиславович на Doc.ua
Святослав Владиславович - лікар стоматолог - ендодонт. Проводить консультативний прийом, лікування карієсу, лікування зубів під мікроскопом, естетичні реставрації зубів, лікування кореневих каналів. Приймає дорослих і дітей від 16 років.
Лікар Терапевт Глушкова Світлана Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапії і УЗ-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику, підбір схеми лікування. Лікує гострі респіраторні; серцево-судинні; неврологічні хвороби; проблеми ендокринної системи; отруєння і будь-які розлади шлунково-кишкового тракту
Лікар Проктолог, Хірург Орлов Олексій Олександрович на Doc.ua
Лікар Терапевт Мінігулова Неллі Айратівна на Doc.ua
Лікар терапевт застосовує сучасні методи профілактики, діагностики, лікування, реабілітації і диспансеризації хворих терапевтичного профілю. Застосовує персоналізований підхід до кожного пацієнта. Направляє свою діяльність на попередження ускладнень, профілактику та збереження здоров’я.
Лікар Невролог Лихач Віта Олегівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на медицині невідкладних станів та неврології. Проводить амбулаторний прийом і лікування, ведення медичної документації, підбір схеми лікування. Також володіє методами сучасної діагностики — електроенцефалографією
Лікар Нарколог, Психіатр, Психіатр-нарколог Брєднєв Іван Володимирович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психіатрії та наркології. Проводить стаціонарну та амбулаторну медикаментозну терапію, ведення людей з психічними розладами, хімічними і не хімічними залежностями, психокоригувальну роботу. Лікує весь спектр психічних розладів у дорослих пацієнтів
Лікар Невролог Яковлєва Інна Вікторівна на Doc.ua
Лікар Дієтолог, Нутриціолог Стахів Ірина Григорівна на Doc.ua
Лікар-дієтолог, нутриціолог. Спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань органів травної системи. Лікує дисбактеріоз, авітаміноз, ожиріння, метаболічний синдром. Підбирає харчування вагітним.
Лікар Стоматолог Рогаль Дмитро Вадимович на Doc.ua
Дмитро Вадимович спеціалізується на загальній стоматології, проводить терапевтичні, ортопедичні та хірургічні маніпуляції. Лікує такі захворювання, як: карієс, абсцес, періодонтит.