Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Приседько Олександра Олександрівна на Doc.ua
Олександра Олександрівна є фахівцем з терапевтичної стоматології. В область професійних інтересів доктора Приседько входить лікування хвороб, що вражають м'які тканини ротової порожнини (глоссита, хейліту, стоматиту), хвороб каріозної природи (періодонтит, карієс, пульпіт), хвороб некаріозної природи (клиновидного дефекту, патологічної стертості зубів, ерозії емалі, флюорозу, гіперестезії). Також доктор Приседько займається ендодонтичним лікуванням
Лікар Дерматолог, Косметолог Довбняк Мар'яна Андріївна на Doc.ua
Дерматолог, косметолог, проводить біоревитализацію, мезотерапію, плазмоліфтинг, контурну пластику, ботулінотерапію, чистку особи, мануальний догляд за обличчям, апаратні процедури (LPG, Hydro Facial, ультразвукову терапію, лазерну епіляцію).
Лікар Ендоскопіст Загородський Дмитро Михайлович на Doc.ua
Лікар Михайлович спеціалізується на проведенні ендоскопічного обстеження органів травного тракту (проводить колоноскопію, езофагогастродуоденоскопію), на ендоскпічної зупинки кровотеч, що виникають в просвіті шлунково-кишкового такту, на добуванні сторонніх тіл. Також доктор Загородский проводить поліпектомію.
Лікар Ендокринолог Науменко Ганна Олександрівна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог другої категорії, займається веденням лактації та вагітності з гормональними порушеннями, лікує цукровий діабет і захворювання щитовидної залози. Також Ганна Олександрівна є учасницею національних і міжнародних симпозіумів та семінарів. При необхідності лікар проводить консультації англійською мовою.
Лікар Подолог Каминєр Марина Михайлівна на Doc.ua
Марина Михайлівна - подоллог, єдиний сертифікований фахівець з методу Аркада в місті Дніпропетровську. Метод Аркада дозволяє коригувати нігтьову пластину надаючи їй природну форму. Входить до числа 20 сертифікованих фахівців з України. Займається лікуванням деформації нігтьових пластин, вроджених патологій нігтя, порожнистої стопи, п'яткової шпори, усуненням мозолів, бородавок.
Лікар Радіолог Бурмаков Михайло Олександрович на Doc.ua
Михайло Олександрович проводить високотехнологічні МРТ, МСКТ, ПЕТ-КТ при діагностиці захворювань органів і систем організму. Володіє навичками сканування за стандартами США і Європи, формуванням експертного висновку по проведеному дослідженню.
Лікар Хірург Корнійчук Олена Сергіївна на Doc.ua
Лікар - фахівець в області дитячої хірургії. Проводить сучасну діагностику, підбирає оптимальне і найбільш ефективне консервативне і оперативне лікування.
Лікар Дерматолог, Косметолог Череп'юк Світлана Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри, волосся, нігтів, ураження шкіри інфекційного та паразитарного типу, проводить косметичні процедури, масаж.
Лікар Ортопед, Травматолог Кулабухов Юрій Юрійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні порушень фізичного розвитку у дітей: дисплазія кульшового суглоба, деформація ступні, плоскостопість, остеохондропатия, рахіт, викривлення шиї, клишоногість, синдактилія, х-образні ноги, варусна деформація колінних суглобів.
Лікар Психотерапевт Бовсуновський Сергій Вікторович на Doc.ua
Лікар працює в області адиктології, індивідуальної, сімейної терапії, також працює з поведінкою підліткового віку. Лікує депресії, проводить терапію тривожних станів, міжособистісних відносин і т.д.