Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Древаль Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар Невролог Корж Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар Пластичний хірург Врублевський Тарас Володимирович на Doc.ua
Лікар хірург Врублевський Тарас Володимирович має значний досвід роботи. Професійно проводить омолодження обличчя, підтяжку брів і чола, пластику вік, носа, вушних раковин, губ, скул, грудей, живота, сідниць, малих і великих статевих губ, дівочої пліви, піхви і шиї, підтяжку шкіри після схуднення, ліпосакцію і ліпофілінг.
Лікар Стоматолог Бистрицька Катерина Ярославівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, 5 років стажу
Лікар Психолог Чабан Дмитро Вікторович на Doc.ua
Спеціалізується на: сімейна і парна психотерапія, групова психотерапія, робота з чоловіками, робота з темами сексуальності в гештальт підході (починає спеціалізацію)
Лікар Фізіотерапевт, Реабілітолог Янковенко Мар'яна Сергіївна на Doc.ua
Мар'яна Сергіївна є реабілітологом і бобат-терапевтом, працює з дітьми раннього віку. Спеціалізується на фізичній терапії та лікуванні рухових порушень, патологій неврологічного профілю. Застосовує сучасні методики стимуляції і розтягування м'язів і нерухомих суглобів, впливає на різні точки тіла. Лікар проводить широкий спектр фізіотерапевтичних процедур
Лікар Стоматолог Степаненко Денис Васильович на Doc.ua
Лікар стоматолог Степаненко Денис Васильович, має великий досвід роботи, проводить: професійну комплексну чистку зубів, відбілювання з використанням сучасних технологій, естетичну художню реставрацію зубів, лікування карієсу, некаріозних уражень тканин зуба, лікування пульпіту і періодонтиту; підготовку до протезування, діагностику і лікування зубів з використанням мікроскопа, видалення зубів будь-якої складності.
Лікар Масажист Литовченко Максим Юрійович на Doc.ua
Максим Юрійович має досвід роботи фахівцем лікувального масажу в Польщі. Веде прийом пацієнтів від 16-ти років, в тому числі англомовних. Проводить профілактичні і лікувальні масажі для стимуляції кровообігу, правильної роботи суглобів. Сприяє поліпшенню постави, призводить м'язи в тонус, усуває больові відчуття в області шиї і спини, відновлює після травм
Лікар Стоматолог Марченко Ганна Олексіївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог здійснює лікування каріозних і некаріозних уражень зубів і їх ускладнень у дітей. Займається естетичними реставраціями, відновленням дефектів за допомогою адгезивної техніки. Виконує професійні чистки зубів. Лікар взаємодіє з дітьми різного віку та використовує індивідуальний підхід до кожної дитини
Лікар Сімейний лікар Бездітний Руслан Петрович на Doc.ua
Наукова робота "Управління психічними станами військовослужбовців в екстремальних ситуаціях"