Приватні лікарі Києва

Лікар Хірург Недбала Василь Володимирович на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні захворювань: гострі хірургічні патології органів черевної порожнини, гнійно-запальні захворювання м'яких тканин, грижі різної локалізації, портальна гіпертензія, водянка яєчка, гемангіоми, фімоз
Лікар Алерголог Мельник Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар-алерголог. Спостерігає пацієнтів з хронічними алергічними захворюваннями, хворобами дихальної системи. Займається лікуванням бронхіальної астми, алергічного риніту, харчової алергії, кропив'янки та ін.
Лікар Акушер-гінеколог Горват Надія Михайлівна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская – Борщаговка, переулок Бархатный 2
Надія Михайлівна лікує запальні процеси у жінок, займається ведення вагітності, виконує кольпоскопію, проводить малі оперативні втручання (біопсія, введення і видалення ВМС)
Лікар Стоматолог Грицик Василь Степанович на Doc.ua
Василь Степанович кваліфікований лікар стоматолог, гігієніст. Проводить професійну чистку зубів, видалення зубів любої складності, реставрацію зубів, лікування гіперчутливості, а також діагностику та профілактику захворювань ротової порожнини.
Лікар Анестезіолог Свіщов Максим Михайлович на Doc.ua
Лікар анестезіолог. Займається підготовкою пацієнта до операції, підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Гришко Ольга Володимирівна на Doc.ua
Сімейний лікар, кардіолог. Проводить лікування патологій серцево-судинної системи, захворювань дихальних шляхів, захворювань шлунково-кишкового тракту, ендокринних порушень.
Лікар Гінеколог, Онколог, Хірург, Хірург-онколог, Онколог-гінеколог Шушкевич Олександр Броніславович на Doc.ua
Лікар хірург, гінеколог-онколог з досвідом надання допомоги жінкам з такими діагнозами як рак яєчників, рак тіла матки, рак шийки матки і рак вульви. Щорічно бере участь в якості хірурга та асистента в 250 хірургічних втручаннях з використанням різних методик лікування, в тому числі мінімально інвазивних підходів.
Лікар Офтальмолог Бикова Лія Констянтинівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології зорового апарату. Постійно удосконалює рівень своєї кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець Присяжнюк  Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар здійснює діагностику вагітності, спостереження за вагітними, раннє виявлення ускладнень вагітності і пологів, лікування та нагляд за породіллям. Ірина Володимирівна організовує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих. Застосовує сучасні методи профілактики, лікування та реабілітації в межах своєї спеціальності. Лікар володіє всіма методами амбулаторного і стаціонарного лікування. Надає швидку і невідкладну медичну допомогу хворим акушерсько-гінекологічного профілю. Дотримується принципів медичної деонтології.
Лікар Судинний хірург Кордиш Роман Володимирович на Doc.ua
Хірург, судинний хірург. Проводить консервативне лікування, а також сучасні косметичні та ефективні методи хірургічного лікування варикозної хвороби та її ускладнень. Володіє мініінвазивними, ендовенозними техніками лікування варикозу: радіочастотна облітерація, лазерна коагуляція, мініфлебектомія, склеротерапія.