Лікар-алерголог. Спостерігає пацієнтів з хронічними алергічними захворюваннями, хворобами дихальної системи. Займається лікуванням бронхіальної астми, алергічного риніту, харчової алергії, кропив'янки та ін.
Надія Михайлівна лікує запальні процеси у жінок, займається ведення вагітності, виконує кольпоскопію, проводить малі оперативні втручання (біопсія, введення і видалення ВМС)
Василь Степанович кваліфікований лікар стоматолог, гігієніст. Проводить професійну чистку зубів, видалення зубів любої складності, реставрацію зубів, лікування гіперчутливості, а також діагностику та профілактику захворювань ротової порожнини.
Лікар анестезіолог. Займається підготовкою пацієнта до операції, підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.
Лікар хірург, гінеколог-онколог з досвідом надання допомоги жінкам з такими діагнозами як рак яєчників, рак тіла матки, рак шийки матки і рак вульви. Щорічно бере участь в якості хірурга та асистента в 250 хірургічних втручаннях з використанням різних методик лікування, в тому числі мінімально інвазивних підходів.
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології зорового апарату. Постійно удосконалює рівень своєї кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар здійснює діагностику вагітності, спостереження за вагітними, раннє виявлення ускладнень вагітності і пологів, лікування та нагляд за породіллям. Ірина Володимирівна організовує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих. Застосовує сучасні методи профілактики, лікування та реабілітації в межах своєї спеціальності. Лікар володіє всіма методами амбулаторного і стаціонарного лікування. Надає швидку і невідкладну медичну допомогу хворим акушерсько-гінекологічного профілю. Дотримується принципів медичної деонтології.
Хірург, судинний хірург. Проводить консервативне лікування, а також сучасні косметичні та ефективні методи хірургічного лікування варикозної хвороби та її ускладнень. Володіє мініінвазивними, ендовенозними техніками лікування варикозу: радіочастотна облітерація, лазерна коагуляція, мініфлебектомія, склеротерапія.