Лікар спеціалізується на дерматовенерології, косметології, дерматохірургії та трихології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, плазмоліфтинг, підбір схеми лікування. Лікує захворювання та патології такі, як: псоріаз, дерматит, екзема, себорея.
Ірина Василівна займається лікуванням та профілактикою захворювань дитячого віку. Спеціалізується на терапії гострих та хронічних хвороб респіраторного тракту, сечовидільної системи, ШКТ, а також інфекційних та алергічних захворювань
Владислава Олександрівна консультує дорослих від 18 років з питань лікування і профілактики захворювань дихальної, серцево-судинної систем, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи. Також лікар проводить УЗД дітям від 2х років та дорослим пацієнтам.
Анастасія Юріївна – лікар нарколог. Спеціалізується на проведенні детоксикації амбулаторно (включає одну крапельницю, медикаменти, фізіотерапію),
комплексне лікування алкоголізму.
Проводить лікування гострої алкогольної інтоксикації, купірування запійних станів у клініці, лікування стану відміни алкоголю та ін.
Лікар проводить консультативний прийом дітей від народження до 18 років, патронаж новонароджених,
консультування з питань догляду за дитиною,
консультування та проведення вакцинації. Займається діагностикою та лікуванням захворювань із використанням сучасних методів
спостереження за дітьми з хронічними захворюваннями з метою оздоровлення та профілактики рецидивів.
Марія Георгіївна спеціалізується на дерматовенерології. Лікує захворювання шкіри в новонароджених, бактеріальні захворювання, грибкові захворювання,
паразитарні захворювання, вірусні захворювання шкіри. Лікар проводить
консультативний прийом дітей молодшого, старшого віку та дорослих, діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань шкіри у дітей та дорослих, підбір засобів для домашнього догляду.