Приватні лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець Сисоєва Катерина Олександрівна на Doc.ua
Сисоєва Катерина спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики органів черевної порожнини, нирок, слинних залоз, доплерографії судин голови, шиї та ін. Завдяки досвіду роботи онкологом доктор може з більшою точністю діагностувати і верифікувати онкологічні захворювання при ультразвуковому дослідженні.
Лікар Неонатолог Скиба Марина Сергіївна на Doc.ua
Марина Сергіївна проводить інтенсивну терапію новонароджених, диференціальну діагностику та подальше лікування різних патологічних станів, що виникають у новонароджених. Також доктор Скиба навчає батьків основам по догляду за малюком.
Лікар Реабілітолог Одинцов Олексій Володимирович на Doc.ua
Доктор лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, сколіоз, кіфоз. Виконує післяопераційну реабілітацію передньої і задньої хрестоподібної зв'язки. Лікування артритів, артрозів, міозиту, адгезивного капсуліту, запалення сідничного нерва, ішіаса, коксартрозів, гонартроз.
Лікар Стоматолог Аскеров Рустам Алієвич на Doc.ua
Сфера професійної діяльності Рустама Алієвича включає надання стоматологічної допомоги при ускладненнях каріозного процесу, часткової втрати коронкової частини зуба шляхом художнього реставрування, повної втрати зуба шляхом протезування.
Лікар Стоматолог Крик Людмила Адамівна на Doc.ua
Крик Людмила Адамівна
Лікар другої категорії
Стоматолог, володіє методами реставрації та лікування зубів, пломбує і відбілює зуби, а також переліковує канали, займається протезуванням. Спеціаліст в художній реставрації зубів і лікуванні кореневих каналів.
Лікар Анестезіолог Станішевський Олексій Валерійович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, спеціалізується на інтенсивній терапії пацієнтів з важкою неврологічної патологією, а також терапії синдрому низького серцевого викиду. Веде коагуляційний гомеостаз у пацієнтів, що знаходяться в критичних станах.
Лікар Офтальмолог Пархомчук Леся Володимирівна на Doc.ua
Леся Володимирівна веде офтальмологічний прийом для дорослих і дітей, проводить повне дослідження якості зору, діагностику судинних патологій сітківки, глаукоми, катаракти, займається видаленням сторонніх тіл з кон'юнктиви і рогівки, промиванням носо-сльозних каналів, підбором окулярів і лінз.
Лікар Ортопед, Травматолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Ткаченко Тимофій Сергійович на Doc.ua
Ортопед-травматолог, проводить консультації, надає рекомендації щодо реабілітації і відновлення післяопераційних і посттравматичних пацієнтів. До того ж проводить процедури ударно-хвильової терапії.
Лікар Реабілітолог Іванищева Марина Леонідівна на Doc.ua
Лікар є професійним реабілітологом і займає посаду інструктора з ЛФК. Иваніщева Міріна Леонідівна проводить як групові, так і індивідуальні заняття з лікувальної фізичної культури, створює програми для занять, підбираючи їх для кожного пацієнта індивідуально і виконує ще багато інших функцій по реабілітології.
Лікар Реабілітолог Шаблій Ярослав Анатолійович на Doc.ua
Лікар-реабілітолог, здійснює ортопедичну, післяопераційну і дитячу реабілітацію після черепно-мозкових травм, травм хребта, операцій на головному мозку, інсультів, а також масаж (лікувальний, спортивний, іспанська, перкусійні, дитячий, антицелюлітний, медовий і ін.).