Лікар терапевт, проводить консультації щодо захворювань терапевтичного, ревматологічного і кардіологічного напрямків, успішно лікує ревматизм, поліартеріїт, системний червоний вовчак, хворобу Шегрена, ішемічну хворобу серця та ін.
Лікар виконує анестезіологічне забезпечення при проведенні оперативних втручань: нейроаксиальної СМА і ЇЖА анестезії, наркозу TIVA і VIMA. Займається наданням інтенсивної терапії пацієнтам неврологічного, кардіологічного та загальнохірургічного профілів.
Елла Василівна надає послуги з лікування ортодонтичних проблем у пацієнтів. У своїй роботі використовує знімні і незнімні ортодонтичні апарати, брекет-системи: традиційні і безлігатурні (самолігуючі), прозорі капи (система EasyAlign). Лікує аномалії розмірів і форми зубів, імпактні, ретініровані, надкомплектні зуби, зміщення прикусу
Ірина Володимирівна має сертифікати на проведення найширшого спектра процедур в дерматокосметології, спрямованих на корекцію антивікових змін шкіри і поліпшення її загального вигляду, серед яких ін'єкції краси, біоревіталізація, контурна пластика і ін.
Катерина Миколаївна володіє всіма технологіями ортодонтичного лікування порушень прикусу і інших варіантів зміщення зубного ряду у дорослих і дітей. Доктор Анохіна проводить лікування з використанням як трейнерів і пластинок, так і брекет-систем, включаючи невидимі.
Доктор Бачинський Д.В. є дипломованим абдомінальним хірургом, високопрофесійним фахівцем в сфері відкритої та малоінвазивної (лапароскопічної) хірургії різноманітних гриж, жовчного міхура, виразкової хвороби, апендициту, гострого запалення підшлункової і т.д.
Онкоуролог першої категорії. Спеціалізується на виявленні та подальшому лікуванні раку передміхурової, сечового міхура, сечоводів, статевого члена, пухлин яєчок, нирки і її миски.
Сергій Миколайович займається анестезіологічним забезпеченням під час хірургічних втручань, проведенням інтенсивної терапії пацієнтів, які перебувають в критичних станах, пацієнтів з гострими патологіями по частині хірургії, кардіології, неврології та ін.