Олена Сергіївна спеціалізується на рефракційної хірургії, лазерної хірургії сітківки, в тому числі при цукровому діабеті. Проводить комплексну діагностику хвороб очей, включаючи флуоресцентну ангіографію.
Займається індивідуальним підбором харчування для зниження і набору маси тіла при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, дихальної системи, цукровому діабеті 1-го і 2-го типів, порушеннях функції щитовидної залози, артеріальній гіпертензії та ін. Розробляє програми раціонального і спортивного харчування, профілактики захворювань і оздоровлення організму. Навчає принципам здорового способу життя
Лікар-анестезіолог, фахівець в клінічному застосуванні в інтенсивної терапії ниркової замісної терапії. Спеціалізується на корекції волемічного статусу, а також особливості проведення екстракорпоральних методик підтримки життєдіяльності при порушеннях гемостазу.
Лікар-дерматокосметолог, атестований фахівець з динамічної лазерної епіляції Moveo. Лариса Володимирівна - досвідчений фахівець в області косметології, приймає дорослих і дітей. Лікар виконує мезотерапію, пілінги та догляди, контурну пластику і апаратну косметологію, допомагає пацієнтам з проблемами шкірного покриву (акне, демодекоз і т. д.)
Костянтин Володимирович - гештальт-психотерапевт. Працює з пацієнтами при психосоматичних, депресивних, тривожних розладах та ін. Регулярно проходить тематичні тренінги з метою підвищення кваліфікації.
Лікар-отоларинголог спеціалізується на лікуванні захворювань трьох основних органів: вух, горла і носа. Крім того, отоларинголог займається обстеженням і лікуванням прилеглих органів, таких як мигдалини, придаткові пазухи, трахея і шийні лімфовузли
Лікар-терапевт, фізіотерапевт, успішно проводить лікування простудних захворювань, хвороб шлунково-кишкового тракту, температури неясного генезу і т.д.
Кардіолог, приймає пацієнтів, які скаржаться на симптоми, які вказують на хворе серце. Спеціаліст уважно оглядає хворого, проводить УЗД серця і судин, а також електрокардіограму.
Лікар невролог Тишковець Ольга Ігорівна має великий досвід роботи, проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування таких захворювань і патологій, як: епілепсія, тикозні розлади, перинатальне ураження головного мозку, ДЦП, розлади аутистичного спектру, СДУГ та ін.