Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Грицик Василь Степанович на Doc.ua
Василь Степанович кваліфікований лікар стоматолог, гігієніст. Проводить професійну чистку зубів, видалення зубів любої складності, реставрацію зубів, лікування гіперчутливості, а також діагностику та профілактику захворювань ротової порожнини.
Лікар Анестезіолог Свіщов Максим Михайлович на Doc.ua
Лікар анестезіолог. Займається підготовкою пацієнта до операції, підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Гришко Ольга Володимирівна на Doc.ua
Сімейний лікар, кардіолог. Проводить лікування патологій серцево-судинної системи, захворювань дихальних шляхів, захворювань шлунково-кишкового тракту, ендокринних порушень.
Лікар Гінеколог, Онколог, Хірург, Хірург-онколог, Онколог-гінеколог Шушкевич Олександр Броніславович на Doc.ua
Лікар хірург, гінеколог-онколог з досвідом надання допомоги жінкам з такими діагнозами як рак яєчників, рак тіла матки, рак шийки матки і рак вульви. Щорічно бере участь в якості хірурга та асистента в 250 хірургічних втручаннях з використанням різних методик лікування, в тому числі мінімально інвазивних підходів.
Лікар Офтальмолог Бикова Лія Констянтинівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології зорового апарату. Постійно удосконалює рівень своєї кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець Присяжнюк  Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар здійснює діагностику вагітності, спостереження за вагітними, раннє виявлення ускладнень вагітності і пологів, лікування та нагляд за породіллям. Ірина Володимирівна організовує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих. Застосовує сучасні методи профілактики, лікування та реабілітації в межах своєї спеціальності. Лікар володіє всіма методами амбулаторного і стаціонарного лікування. Надає швидку і невідкладну медичну допомогу хворим акушерсько-гінекологічного профілю. Дотримується принципів медичної деонтології.
Лікар Судинний хірург Кордиш Роман Володимирович на Doc.ua
Хірург, судинний хірург. Проводить консервативне лікування, а також сучасні косметичні та ефективні методи хірургічного лікування варикозної хвороби та її ускладнень. Володіє мініінвазивними, ендовенозними техніками лікування варикозу: радіочастотна облітерація, лазерна коагуляція, мініфлебектомія, склеротерапія.
Лікар Акушер-гінеколог Карпова Оксана Вадимівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить онкоцитологію, ПАП-тест; введення і видалення внутрішньоматкових систем, а також системи «Мірена»; підбір ефективного методу контрацепції; проведення розширеної кольпоскопії шийки матки; біопсію шийки матки
Лікар Кардіолог Дружиніна Інна Михайлівна на Doc.ua
Інна Михайлівна займається консультуванням, діагностикою, лікуванням та веденням пацієнтів кардіологічного профілю. Проводить лікування ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, хронічної серцевої недостатності, вроджених і набутих вад серця та ін.
Лікар Стоматолог-ортопед Маджид Ільяс Гусенович на Doc.ua
Стоматолог-ортопед, гнатолог. Заступник гол.лікаря клініки CRB clinic Спеціалізується на лікуванні дисфункції СНЩС, лікуванні бруксизму, тотальному протезуванні. Працює в цифровому протоколі