Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Кочергіна Юлія Вадимівна на Doc.ua
Як лікування лікар-невролог використовує методи міостімуляциї, ударно-хвильової терапії, ін'єкційної терапії. Лікує мігрень, запаморочення, радикулопатії, остеохондроз, астенічний синдром, вегетосудинну дистонію, дисциркуляторну енцефалопатію, хронічні порушення мозкового кровообігу
Лікар Кардіолог Федосєєва Наталія Костянтинівна на Doc.ua
Лікар-кардіолог займається діагностикою та лікуванням різних серцево-судинних захворювань у дорослих: артеріальна гіпертензія, різні форми ішемічної хвороби серця (стенокардія напруги і спокою, перенесений раніше інфаркт міокарда, хворі на ішемічну хворобу серця після стентування і після аорто-коронарного шунтування та ін.), серцева недостатність, кардіоміопатії, вади серця (вроджені та набуті) та ін.
Лікар Стоматолог Сведан Мохамед Фалах на Doc.ua
Лікар Ендокринолог Небасуй Віта Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні ендокринної системи. Лікує такі захворювання, як: ожиріння, дифузний зоб, гіпофізарний нанізм, передчасне статеве дозрівання
Лікар Ортопед, Терапевт Чекалова Юлія Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедії і терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: карієс, ерозія зубів, періодонтит, пульпіт, руйнування зубів
Лікар Стоматолог Ванюшкін Іван Миколайович на Doc.ua
Лікар спеціалізується хірургічній, ортопедичній та загальній стоматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: часткова адентія, повна адентія, пародонтит, періодонтит, рецесія ясен
Лікар Гастроентеролог Гайда Світлана Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Займається лікуванням таких захворювань, як: гастрит, дуоденіт, гастродуоденіт, коліт, панкреати
Лікар Алерголог, Педіатр Черниш Юлія Ростиславівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії та алергології. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, алергічний риніт, ангіна, ГРВІ, цистит, коліт, кропив'янка, харчова алергія, кропив'янка, кір, краснуха, скарлатина. Постійний учасник наукових конференцій
Лікар Рентгенолог Геращенко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Лікар проводить діагностичні рентгенологічні дослідження і кваліфіковано описує рентгенограми. При необхідності бере участь у розробці плану обстеження пацієнта, уточнюючи обсяг і раціональні методи обстеження, з метою отримання за мінімально короткі терміни повної і достовірної діагностичної інформації. Визначає необхідність додаткових методів обстеження. Надає консультативну допомогу. Контролює правильність проведення діагностичних процедур
Лікар Кардіолог, Терапевт Валігура Марія Славяновна на Doc.ua
Марія Славяновна спеціалізується на діагностиці та лікуванні кардіологічних, пульмонологічних і гастроентерологічних захворювань. Займається лікуванням гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, хронічної серцевої недостатності, бронхіту, пневмонії, бронхіальної астми, гастриту, панкреатиту і т.д. Приймає пацієнтів, у яких є поєднання декількох захворювань і синдромів