Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Мазур Тетяна Іванівна на Doc.ua
Тетяна Іванівна спеціалізується на проведенні лікувального масажу голови і спини, профілактичного, спортивного і медового масажу. Лікар працює як з дорослими, так і з маленькими пацієнтами від 0 до 16 років
Лікар Рентгенолог, Терапевт Коничіва Олена Вікторівна на Doc.ua
Олена Вікторівна надає консультативну, діагностичну, терапевтичну допомогу пацієнтам з патологіями терапевтичного профілю. Проводить комплексне лікування захворювань респіраторної, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту. Займається проведенням рентгенологічних обстежень.
Лікар Рентгенолог Гаркуша Юлія Миколаївна на Doc.ua
Юлія Миколаївна займається проведенням діагностичних досліджень в області рентгенології. Пріоритетними напрямками практичної діяльності доктора є: мамографія, нейрорадіологія, радіологія в онкології. Юлія Миколаївна автор і співавтор 3-х наукових матеріалів, брала участь в 5-ти науково-практичних медичних і спеціалізованих конференціях і конгресах.
Лікар Психотерапевт, Терапевт Нех Лілія Романівна на Doc.ua
Лілія Романівна - соціальний терапевт, працює і проводить адаптацію пацієнтів до соціального оточення, надає підтримку і допомогу в досягненні фізичного, соціального і душевного комфорту. Лікар проводить консультації родичів пацієнтів, трудотерапію, займається навчанням навичкам самообслуговування і т. д.
Лікар Радіолог Мусаєв Бурхан Нурланович на Doc.ua
Бурхан Нурланович займається проведенням діагностики: КТ, МРТ, рентген, радіонуклідної діагностики. Також лікар веде пацієнтів з травмами, гострою хірургічною патологією, онкозахворюваннями і т.д.
Лікар Імунолог, Інфекціоніст, Педіатр Передрійчук Ольга Михайлівна на Doc.ua
Ольга Михайлівна є учасником міжнародних та українських конгресів педіатрів і дитячих інфекціоністів. Лікує захворювання: бронхіт, синусит, грип, ГРВІ, пневмонія і т. д.
Лікар Масажист Жаровський Ігор Григорович на Doc.ua
Ігор Григорович спеціалізується на лікувальному і профілактичному масажі. Досконало володіє навичками проведення масажу ніг, спини, шийно-комірцевої зони. На практиці використовує методики медового, антицелюлітного масажу.
Лікар Стоматолог Пономаренко Денис Григорович на Doc.ua
Денис Григорович фахівець з загальної стоматології (терапевтичної). У його послуги входить лікування карієсу і будь-яких можливих його ускладнень, професійна комплексна чистка зубів.
Лікар Психолог Аракельян Євгенія на Doc.ua
Дитячий психотерапевт та психолог, сертифікований гештальт-терапевт та арт-терапевт. Працює з поведінковими та емоційними проблемами у дітей (труднощі із комунікацією, невпевненість у собі, тривожність, занижена самооцінка, конфліктність, страхи, агресивність, гіперактивність, імпульсивність), проблемами дитячо-батьківських стосунків, надає допомогу у ситуаціях втрати близької людини, розлучення батьків, тривалого стресу, переїзду.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Журавель Сергій Миколайович на Doc.ua
Сергій Миколайович - терапевт і сімейний лікар. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, майстер-класи та тренінги. Займається лікуванням захворювань у пацієнтів від 3-х років в сферах гастроентерології, пульмонології, серцево-судинних патологій, інфекційних захворювань.