Приватні лікарі Києва

Лікар Пульмонолог Гунько Зоряна Мирославівна на Doc.ua
Львів, вул. Антоновича, 102
Зоряна Мирославівна займається всебічною терапією патологій у сфері пульмонології гострого та хронічного характеру, проведенням функціонального оцінювання роботи органів дихання.
Лікар Рентгенолог, УЗД-фахівець Пирогова Марина Володимирівна на Doc.ua
Лікар-рентгенолог, спеціалізується на рентгенологічному обстеженні дітей і дорослих. Проводить рентгенографію черепа, черевної порожнини, ключиці, кісток таза, навколоносових пазух, суглобів і кісток і ін.
Лікар Стоматолог Доценко Альона Сергіївна на Doc.ua
Лікар стоматолог, гігієніст, пародонтолог, займається чищенням зубної емалі, відбілюванням зубів, а також лікуванням карієсу, пародонтозу, пульпіту, зубного каменю, пародонтиту та ін. В роботі використовує найсучасніше обладнання і щадні методи лікування, які для пацієнта практично безболісні.
Лікар Дерматолог, Косметолог Степанова Марина Ігорівна на Doc.ua
Лікар дерматолог, косметолог, фахівець в області проведення ін'єкційних процедур: контурної пластики, ботулінотерапії, мезотерапії, біоревіталізації, плазмоліфтинга. Лікує розацеа, сухість шкіри, акне, усуває ознаки старіння шкіри.
Лікар Логопед Волочай Ганна Сергіївна на Doc.ua
Дитячий логопед, проводить обстеження всіх сторін мови, корекцію відхилень у розвитку мови, формування правильної мови, уявлень про форми, кольорах і сутності предметів. Спеціаліст в області проведення логопедичного масажу.
Лікар Педіатр Гонтарь Наталія Ігорівна на Doc.ua
Гонтарь Наталія Ігорівна
Лікар другої категорії
Лікар-педіатр, проводить лікування гострих патологічних станів, гострих бронхолегеневих хвороб. Має досвід роботи з гастроентерологічними, інфекційними, гематологічними хворими.
Лікар Стоматолог Запорожець Ірина Миколаївна на Doc.ua
Ірина Миколаївна займається відновленням посмішок вже більше 9 років. Поєднуючи свою технічну і художню майстерність, завжди прагне саме до вашого бачення краси. Використовує в роботі бондінг (реставрації, реконструкції зубів), відбілювання, порцелянові коронки і вініри, Invisalign (вирівнювання зубів без брекет-системи).
Лікар Косметолог, Стоматолог Маркелова Ярослава Ярославівна на Doc.ua
Головний лікар-стоматолог мережі клінік «Дент Юніверсал», лікує карієс, пульпіт, переодонтит, проводить відновлення коронкової частини зуба із застосуванням штифтування, протезування. Володіє технікою відбілювання зубів, естетичних реставрацій, корекції кольору і форми зубів. Застосовує сучасні методики відновлення зубного ряду, поєднуючи з косметологією в стоматології.
Лікар Отоларинголог Ямпіль Олександр Ігорович на Doc.ua
Лікар-отоларинголог, лікування хворих з гострим і хронічним ринітом, синуситом, фарингітом, тонзилітом, ларингітом, зі захворюваннями зовнішнього, середнього і внутрішнього вуха. Спеціаліст в області оперативних методів лікування ЛОР-патології (проводить септопластику, тонзиллектомію, поліпектомію, видалення атером і ін.).
Лікар Онколог, Хірург Тихонов Володимир Георгійович на Doc.ua
Лікар Тихонов В.Г. є кваліфікованим онкохірургом, фахівцем з оперативного, радіологічного та хіміотерапевтичного лікування онкології різної локалізації. Володимир Георгійович входить в громадську Раду при Міністерстві охорони здоров'я України.